A DK választási csalással sem tudta elnyomni a baloldallal elégedetlen miskolci emberek haragját, ennek is köszönhető a kormánypárti önkormányzati képviselőjelölt győzelme az időközi választáson – véli a miskolci Fidesz–KDNP. Kiemelték: ezzel még nem sikerült többséget szerezni a város közgyűlésében, de a baloldal egy lépéssel közelebb került a bukáshoz.

Dacára a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció választási csalásának, a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselőjelöltje nagy győzelmet aratott a miskolci időközi választáson a 3-as számú körzetben

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a Fidesz–KDNP miskolci frakciószóvivője. Hollósy András elmondta, hogy a kormánypárti aspiráns, Barta Gábor annak ellenére tudta begyűjteni a voksok csaknem 57 százalékát, hogy a DK több, a körzetben élő rászorulónak fejenként ötezer forintot fizetett azért, hogy a baloldal jelöltjére szavazzon. Erről az egyik érintett rövid interjút is adott.

– Megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferencék visszaélnek a nehéz sorsú emberek kiszolgáltatott helyzetével, pénzzel vásárolják meg a szavazókat,

és próbálják befolyásolni a választás eredményét. Ez azonban Miskolcon nem sikerült nekik, mert a városban akkora az elégedetlenség, hogy akárhány embert is próbálnak lefizetni, a baloldal vereségre van ítélve a településen.

A népharagot pénzzel sem lehet elnyomni, ennek is köszönhető, hogy mind a hét szavazókörben sikerült győznünk – hangsúlyozta Hollósy András.

A Fidesz–KDNP frakciószóvivője kérdésre elmondta azt is, hogy Barta Gábor győzelme ellenére még mindig a baloldalnak van többsége a miskolci közgyűlésben, de tettek egy nagy lépést afelé, hogy ez a helyzet megváltozzon.

Szavai szerint ez a győzelem erőt ad Miskolcon a nemzeti oldalnak, és reményt az embereknek, hogy a gyalázatos miskolci baloldaltól idővel meg lehet majd szabadulni, legkésőbb 2024-ben.

Forrás: Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Facebook