A díszes kompánia megalakult Dobrev Klára vezetésével, mindenki elfoglalta pöffeszkedve árnyékszékét, mondván nem tisztelnek se Isten, se embert, csak magukat. Ők eldöntötték, ha töri, ha szakad, szeptember 19-én hétfőn árnyékkormányt alakítanak.

Azon a napon, amikor az egész világ Nagy Britannia gyászában osztozott. Nemcsak a földkerekség elsőszámú vezetői jelentek meg az angol fővárosban a királyi család gyászában osztozni, hanem több száz millió ember mély részvéttel figyelt Londonra, kivéve a DK-s árnyékminiszteri brancsot, akik diadalittasan jelentették be szellemkormányuk megalakulását.

Az időzítés tehát jól sikerült, mert a rájuk jellemző erőszakosság nem ismer határokat, eldöntötték, oda kell csapni az Orbán kormánynak és a választók többségének, mert azok a nemzet ellenségei, ellenforradalmárok. Mert, ahogy ők mondják EU-s liberális barátaikkal egyetemben, Magyarországon nincs demokrácia és jogállamiság. Persze azt a kérdést az EU-s parlamenti képviselők elfelejtik feltenni, hogy ahol nincs demokrácia, ott hogyan lehet egy árnyékkormány alakítani.

De hát ez csak egy kis mellékzönge, ugyanis jól tükrözi, hogy II. Erzsébet temetésének a napján közlik az árnyékminiszterek árnyékkormányuk megalakulását, ami jól mutatja szürkeállományuk nagyságát. Feltételezhetően „hatalmas nemzetközi visszhangot” vártak Klára ünnepélyes bejelentését követően, de a gyászszertartás miatt ez elmaradt.

Mondhatni gyászos ez az egész árnyékkormányosdi, amelynek tagjai most beültek a gender árnyékszékbe és azt gondolják, hogy a belőlük jövő mérges szelek megváltó gondolatokat jelentenek. Hát nem és éppen ezért javasoljuk:

Fordulj orvoshoz

Forrás: HG.HU