Hidvéghi Balázs a Fidesz Európai Parlamenti képviselője Facebook-oldalán köszönte meg, hogy már 30 ezren követik uniós tevékenységét a közösségi térben. Egyúttal jelezte, a hazánk elleni balliberális támadások nem szünetelnek, ma megint Magyarországról hazudoznak az EP-ben.

“Újabb mérföldkőhöz érkeztünk: már harmincezren követik Facebookon az európai parlamenti képviselőként végzett munkámat” – írja a képviselő. “- Ez nemcsak megtisztelő, hanem rengeteg erőt is ad. Erre szükség is van, hiszen nehéz időszak elé nézünk: ma kezdődik az Európai Parlament első őszi plenáris ülése. Ezen pedig Magyarország rögtön napirendre is kerül.

A francia baloldali képviselő, Gwendoline Delbos-Corfield hazánkról szóló jelentését fogjuk megvitatni. A dokumentum tele van a már jól ismert hazugságokkal és része annak a politikai nyomásgyakorlásnak, amit azért indított a brüsszeli elit, mert a magyarok rendre jobboldali, a hagyományos értékeket képviselő kormányt választanak. Egy biztos: mi, a Fidesz-KDNP képviselői ebben a vitában is ki fogunk állni a hazánkért és meg fogjuk cáfolni az összes aljas hazugságot. Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első!”

2022plusz: Nem mi írjuk le először, ettől azonban még igaz: az EP balos képviselői között alig akad olyan, aki képes használni a józan eszét. Kár is képviselőknek titulálni őket, pontosabb a “véleménydiktátor” minősítés. Nem csak azt akarják megszabni a liberál-bolsevik (liberál-náci – egykutya) hölgyek és urak, hogy hogyan éljünk, milyen legyen az értékrendünk, hogyan és kiket válasszunk meg, miben higgyünk és miben ne, kiket kell válogatás nélkül beengednünk hazánkba, milyen hagyományokat kövessünk, de azt is előírnák, milyen legyen nemi identitásunk (illetve inkább ne is legyen), hogyan engedjük megrontani gyermekeinket, unokáinkat, és hogyan legyünk agymosott európaiak. Ha pedig azt tapasztalják – és hála az égnek, azt kell tapasztalniuk -, hogy a magyarok nem hajlandók beiratkozni az idióták klubjába, a legaljasabb módszerekkel próbálnak rákényszeríteni álláspontunk megváltoztatására.

A nyomásgyakorlás vezénylői annyira jelentéktelen (de sajnos nem tehetetlen) gazemberek, hogy szót sem lenne érdemes vesztegetni rájuk, ha nem lenne semmiféle eszközük az ellenünk folytatott hajszához. De van, csak az a kérdés, meddig? Lehet, hogy már ez a tél elsöpri őket, lehet, hogy nem. Ami viszont biztos – tehetnek nekünk egy szívességet. Persze, csak, ha engedjük…

Forrás: Facebook/Hidvéghi Balázs

(Címkép: EP Press)