Nem érdekes, mit gondolnak a német választók, Annalena Baerbock szerint inkább az ukrán emberekért kell aggódnia a kormánynak.

„Ha azt az ígéretet teszem az ukrán embereknek, hogy» mellettetek állunk, amíg szükségetek van ránk «, akkor azt be is akarom tartani. Nem számít, mit gondolnak a német választóim, de én teljesíteni akarom az ígéretet az ukrán népnek” – mondta nemrég Annalena Baerbock német külügyminiszter a Zero Hegde portál cikke szerint.

A szerző megjegyezte, a német zöldpárti politikus kijelentése megdöbbentő beismerése annak, hogy a világ vezetői a háborút a lehető leghosszabb ideig el akarják húzni, függetlenül attól, hogy ez mennyit árt azoknak az országoknak, amelyeket képviselniük kellene.

A portál emlékeztet, a németek az egyik legsúlyosabb megélhetési válsággal néznek szembe Európában, a kormányok „melegedőhelyeket” rendeznek be a nagyvárosokban, ahová azok az emberek mennek, akik nem tudják kifizetni a számláikat.

Sok helyen már kimerültek az elektromos fűtőtestek, tűzifa és kályhák készletei, miközben Németországban az infláció csaknem 50 éve a legmagasabb szintet érte el. Azokat, akik tiltakozni terveznek a helyzet ellen, a hatóságok belföldi szélsőségesekként démonizálták – tették hozzá.

A Zero Hedge felidézte, Herbert Reul, Észak-Rajna–Vesztfália CDU-s belügyminisztere nemrég azt mondta, azok a németek, akik esetleg tiltakozni akarnak az energiaellátás megszűnése ellen, “az állam ellenségei”, akik meg akarják buktatni a kormányt.

Forrás: hiradó.hu

2022 plusz:

No, ennyit arról, hogy mennyire fontosak a választók. Addig van rátok szükség, amíg hatalomra juttattok, utána csend legyen, mert úgy is az van, amit mi akarunk. Úgy tűnik az uniós mamelukok eme nézetet vallják és saját nemzeteiket semmibe veszik. A szabadság, a demokrácia, a jogállamiság és még ki tudja milyen lózungok hangoztatásával egy maroknyi csoport érdekeit szolgálják ki. Lásd, Gyurcsány, Dobrev, Cseh, Márki-Zay stb. Mi ez, ha nem hazaárulás?

Ma már egyértelműen látszik, hogy bal-zöld- liberális kompánia az emberek erényeire igyekszik építeni saját pozícióját, hangzatos semmitmondó mondatokkal, félrelökve a gondolkodó hasznos embereket, helyükbe felemelve az üres agyú strébereket.