A liberálisok olyan valóságidegen életet élnek, hogy nüanszok helyett kategóriákkal tévednek.

Amikor a gyűlöletbeszédre építik a hegemóniagépezetük büntetőmechanizmusait egyszerűen jogi kategóriává teszik a gyűlöletet, ami nem az.

Jogi kategória a rongálás, az orvvadászat, sőt a nagykorúság is. De a gyűlölet nem az. Az emberi gyűlölet egy morális kategória, amit egészséges társadalmakban nem szabályoznak, beteg és paranoid társadalmakban viszont arra használnak, hogy a fogalmat kitágítva politikai csoportokat tartsanak sakkban.

Ahol lelki motívumok alapján tesznek feljelentést, ott Orwell már csak szociográfiát írhat, a fikciónak lőttek. Márpedig a liberálisok Európa-szerte így tesznek. Gyűlöletnek neveznek egy politikai álláspontot (például az illegális határátlépés ellenzését), azután kriminalizálják azt.

Azt mondják, “a gyűlölet nem vélemény”, hogy betilthassák a nekik nem tetsző véleményeket. Azt mondják “gyűlöletbűncsekemény”, de valójában a nem-liberális vélemények kriminalizálására és elfojtására gondolnak.

Le kell szögeznünk, hogy a gyűlölet emberi probléma, amellyel igenis kezdeni kell valamit. Csakhogy a gyűlölet nem jogi kategória.

Ellenforradalom Facebook oldala