Tegnap ünnepelhettünk volna. Az alkalom kínálta – volna – magát, hiszen 18 évvel korábban, 2004. május 1.-jén csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz. Ünneplésre azonban a világon semmi okunk sincs.

18 év alatt nagyot fordult a világ, még nagyobbat az uniós együttműködés. A kölcsönös gazdasági előnyöket ígérő szervezetből lassan (bár nem is olyan lassan) egy, a moszkvai diktatúra főbb elemeit másoló vízfej alakult, egy olyan torz szervezet, melyben a balliberális (globalista) többség megpróbálja ráerőszakolni akaratát a más utat járó (ma még) kisebbségre. Ennek érdekében a világon semmitől sem riadnak vissza, fenyegetéssel, zsarolással, saját szabályainak meghágásával próbálják akaratukhoz igazítani a később csatlakozó országokat, különösen azokat, amelyek ragaszkodnak keresztény-konzervatív elveikhez.

Ezeknek a globalistáknak nincs istenük, nincs hazájuk. Pontosabban van, de istenük a pénz, hazájuk pedig a Nagy Massza, az általuk Európai Egyesült Államoknak nevezett valami. Mindegy, hogy mi, csak a globalisták vezessék, a többiek pedig rabszolga módjára ellenvetés nélkül teljesítsék parancsaikat. Ha nem, jön a korbács, a “térdre kényszerítés”, a “kiéheztetés”.

Ma az EU-ban idióták a hangadók és sok, velük valójában egyet nem értő, de gerinctelen, megalkuvó alak bólogat nekik. És észre sem veszik – vagy félrenéznek -, hogy a pénzvonat, amelyre felkapaszkodtak, iszonyatos sebességgel száguld a szakadék felé, az egykor felette átívelő hidat pedig már régen lerombolták. Kiütötték a tartópilléreket: száműzték Istent, meggyalázták a családot és a hazát, a nemzetállamot.

Azt írtam, idióták diktálnak. Nem is kétséges. Akik megszavazták azt az elképesztő marhaságot, hogy a férfiak is szülhetnek, nem is lehetnek normálisak. Az egykor volt Európában ezért elmegyógyintézetbe zárták volna őket, ma viszont képviselői széket, mindenféle pozíciót kapnak.  És üvöltenek ezerrel, ha valaki nem tapsikol nekik. Vonyítanak, ha egy ország nem kér az erőszakosan beözönlő migránsokból, hisztériáznak, ha egy ország jogszerűen megakadályozza, hogy akárki tetszése szerint és persze iratok nélkül behatoljon a területére, mert ugye másként nem lehetne Európából Eurisztánt varázsolni. Emberi jognak kiáltják ki a szabad országválasztást, miközben az európai polgárok gatyáját is átvilágítják egy-egy repülőút alkalmával. Hagyják, sőt támogatják, hogy az iszlám teret nyerjen Európában, pedig tudják, tudniuk kell, hogy a Korán szerint az a terület, amelyen egy igazhívő muzulmán él, automatikusan az övé lesz. Mert Allah a földet híveinek teremtette, tehát ha elfoglalnak egy területet, az nem hódítás, csak visszaveszik, ami  az övék.

Hogyan cselekszik Európa? Igazi idiótaként. Mint az az ember, aki meggyilkolása ellen úgy védekezik, hogy saját torkát metszi el.

Csodálkozni valónk azonban nincsen, hisz amilyen az úr, olyan a szolgája. Európa ura az Amerikai Egyesült államok, az az ország, amelynek elnöke összetéveszti lányunokáját régen elhunyt fiával, aki sokszor azt sem tudja, hogy ő az elnök és aki a semmivel parolázik. Ezt a demens alakot tették meg a világhatalom első emberének, az USA legnagyobb dicsőségére! Ömlik a szenny és a fékevesztett idiotizmus Európára, jött a BLM, az LMBTQ-aberráció, nyakunkon a gyermekek megrontása, a megváltó nemváltó műtétek, a sajtószabadság csúfnevű gátlástalan cenzúra és még hosszan sorolhatnánk.

Szóval mit ünnepelhetnénk a csatlakozás évfordulóján? Talán a folyamatos hazugságokat és kötelezettségszegési eljárásokat? Vagy a jogállamisági diktatúrát? Éljen eltiprási próbálkozásuk? Éljen függetlenségünk felszámolásának szándéka?

Vigyázat, most nem a borsóhüvelyben engedélyezett borsószemek számáról, vagy az uborka görbületének geometriai szabályozásáról beszélünk, bár az is jelezte, merre tart ez a beteg közösség. Lassan a lét a tét.

Ide jutottunk 18 év alatt. Ezt akartuk? Aligha. De ha már ez van, legyünk türelemmel. Hátha egy-két év alatt megnyugszik a beteg és kigyógyul elmebajából. 

Szerző: ifj. Tóth György

(Címkép: port.hu)