Egy volt kutya KEGYETLENÜL kipakol a VALÓDI KÉTFARKÚ KUTYAPÁRTRÓL, de mindenkit felszólít április elsején szavazzon rá! Az ilyen egy kognitív disszonáns!

Kívülről nagyon szép és jó pártnak tűnik, de én, aki évek óta belülről látom, mi folyik a színfalak között, azért tudok egyet s mást. Eljött az ideje, hogy az egész ország megtudja az igazságot a Kutyapártról.

Azt állítják, hogy a Kutyapárt szavazóinak 100, sőt, 107 százaléka is az MKKP-ra szavaz. Ez azonban hazugság, valójában alig 91,7% szavaz rájuk, még a saját szavazóik között is.

Összejátsszanak a Fidesszel, ugyanis a Kutyapárt határon túli szavazói már eleve elégetik a szavazólapjukat és így adják postára, ezzel is segítve azokat a kormánypárti aktivistákat, akiknek egyébként is rengeteg szavazólapot kell elégetniük.

Természetesen semmi sincs ingyen: cserébe állítólag, ha a Fidesz nyer, sokkal olcsóbb lesz az ingyen sör, a Magyar Püspöki Kar pedig pásztorlevelet ad ki, amelyben a Kutyapárt programjával összhangban garantálja majd az örök életet.

Sajnos mindenütt megy a mutyizás, a Kutyapárt sem kivétel. A saját anyjukat is eladják, csak hogy kifesthessenek még egy töredezett járdaszegélyt, padot vagy buszmegállót.

Kovács Gergely pártelnök évek óta saját maga és strómanjai által tőrbe csalt különféle, a Fideszhez és a Pokorni Zoltán-féle kerületi vezetéshez köthető gazdasági köröket, hogy aztán önkormányzati képviselőként “leleplezhesse” a saját maga által kreált “mutyikat”.

A Nyugati pályaudvaron többször volt rá példa, hogy a párt aktivistái olyan menekülteknek segítettek orvul, akiknek egy másik ott lévő karitatív szervezet képviselői akartak segíteni. De a kutyapártosok nem hagyták, álnok módon élelmet és szállást is adtak ezeknek a szerencsétlen, kiszolgáltatott embereknek, és így gyakorlatilag ellopták mások, például a Máltai Szeretetszolgálat menekültjeit.

Döme Zsuzsa, a párt társelnöke, IX. kerületi alpolgármesterként látszólag a civil kulturális szervezeteket segíti. Valójában olyan orgiákat szervez, ahol tűzzsonglőrök, bábművészek, különböző “alternatív”együttesek és “színtársulatok” tagjai éjszakába nyúló, véget nem érő “workshopokon” vesznek részt, természetesen az alpolgármester részvételével. El lehet képzelni, mi minden történik egy ilyen “workshopon”…

Kovács Gergő állítólagos két kutyája teljes egészében a kutyapártos fake news gyár terméke. Olyannyira, hogy valójában két macskája van, azok irányítják a háttérből, őt és a Kutyapártot is.

Kiderült, hogy a médiában sokszor látható csirke, a Kutyapárt ikonikus figurája valójában patkány, csak fajváltó műtéten esett át. Ez sokat elmond a párt mögött álló szellemiségről.

+1 Persze erről sehol sem lehet olvasni a médiában, mert a teljes médiát lefizették Soros-pénzzel, amit nem is titkolnak, sőt, büszkén hirdetik, hogy hetente kapnak Soros Györgytől nagy mennyiségű bankjegyet, amit egy kétfedelű, farmotoros UAZ-ban csempésznek át a Vereckei-hágó felől, kihasználva a háborús káoszt. Akinek pedig nem elég a Soros-pénz, azt a Kutyapárt titkos magánhadserege, a rettegett Veszett Kétfarkú Kutya Különítmény, vagyis a VKKK győzi meg egy ingyenes, informális hangvételű meetingen, amelynek során minden szerkesztő és laptulajdonos be szokta látni, hogy nincs semmi olyasmi, amiről a Kutyapárt tevékenysége kapcsán be lehetne számolni – a párt hivatalos közleményeit és Facebook-posztjait kivéve.

Szóval jól gondoljátok meg, hová teszitek április elsején az x-et, ez ugyanis most nem egy totószelvény lesz, itt most a jövőnk a tét!

Egy másik olvasó: Április 3-án meg nyugodtan szavazzatok a Fideszre! Ez nem vicc!

Forrás és kiemelt kép: Facebook