“Hetek óta Szabó Tímea botrányaitól hangos a média, de arra sosem gondoltam volna, hogy kokain… Ez gyalázat” – jelentette ki Rózsa László Péter, aki a Valódi Demokrata Párt országgyűlési képviselőjelöltje.

„Gyurcsány Ferenc léptesse vissza Szabó Tímeát!”

Szabó Tímea botrányai csak gyengítik a baloldalt, a helyes döntés az lenne, ha Gyurcsány Ferenc DK-elnök visszaléptetné őt – nyilatkozta Óbuda-Békásmegyer másik baloldali országgyűlési képviselőjelöltje, Rózsa László Péter, tudatta az Origo.

Mint ismeretes, – legutóbb tegnap írtunk róla itt– az Anonymus által nyilvánosságra hozott újabb hangfelvétel azt bizonyítja, hogy kokainbizniszből származó pénzből finanszírozhatják a baloldali Szabó Tímea kampányát. A hangfelvétel szerint Marbelláról érkezik a pénz a baloldali háttéremberekhez; „kanyaronként” 300-400 millió forintról van szó.

Rózsa László Péter kijelentette: Gyurcsány Ferenc DK-elnöknek ezek után haladéktalanul vissza kellene léptetnie Szabó Tímeát. „Azt gondolom, hogy ez helyes, tiszta lépés lenne Gyurcsány Ferenctől” – szögezte le a képviselőjelölt, aki egyébként a közelmúltban kilépett a DK-ból.

A kérdésre, miszerint kilépésének lehetett-e köze ahhoz, hogy sejtett valamit a kétes kampányfinanszírozási ügyletekből, azt válaszolta: semmiről nem volt tudomása, egészen más okból döntött a kilépés mellett. Egyébként Rózsa a Valódi Demokrata Párt országgyűlési képviselőjelöltje a III. kerületben.

2022Plusz: Kiemelt képünkön még jó cimboraságban Tímeával. Szóval van ott katyvasz a fejekben, meg egy-két szippantás kognitív disszonancia!

Forrás: magyarhirlap.hu

Kiemelt kép: Origo