A Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei minden erejükkel segítik az ukrajnai válsághelyzet áldozatait.

Segélyszállítmányaink elindultak az ukrán-magyar határ felé, hogy ezzel is támogassuk határon túl maradt honfitársainkat. Folyamatosan tájékoztatjuk, útba igazítjuk a háború elől Magyarországra menekülteket, hogy lehetőség szerint szálláshelyet, élelmet, tisztálkodási-, ruházati- vagy akár lelki támogatást nyújtsunk nekik – írja Facebook oldalán a Magyar Református Szeretetszolgálat.

„Hálásan köszönjük az eddig beérkezett adományokat, a nagylelkű felajánlásokat, a segítő kezeket és a több mint 1200 önkéntes jelentkezését!

Egyelőre köszönjük az önkéntesek jelentkezését, Isten kegyelméből az aktuális feladatok ellátására jelenleg elegen vagyunk!” – olvashatjuk közösségi oldalukon.

A szeretetszolgálat továbbra is fogadja az adományokat weboldalán keresztül. Közvetlen utalással is lehetséges felajánlást küldeni a 10702019-85008898-51100005 (CIB) bankszámlaszámra. (A közlemény rovatba kérik beírni: Nemzeti Összefogás)

A szervezők szerint: „Felemelő látni és érezni a társadalmi összefogás erejét!”

Forrás: vasarnap.hu

Kiemelt kép: Facebook