A Facebook bejegyzésekre csak azért szoktam rápillantani, hogy szórakoztassam magam, mert a balliberálisok által leírt mondatok már nem mosolyogtatók, hanem könnyfakasztóan nevetségesek. Például tegnap Márki-Zay Péter a következő szavakat lapátolta össze közösségi oldalán.

Miközben a közvélemény-kutatások a mi előnyünket mérik, az emberek többsége mégis Fidesz győzelemre számít. Ennek a jelenségnek a magyarázata lehet, hogy az óriási állami pénzköltések, a mindenhonnan ömlő kormányzati propaganda csalja meg a választók érzékeit.

Azonban szeretnék mindenkit megnyugtatni. A Fidesz ellőtte a puskaporát, és még így sem tudta átvenni a vezetést a kutatásokban. Illetve jó hír, hogy az Európai Parlamentben 60 képviselő sürgeti a tavaszi országgyűlési választások fokozott ellenőrzését.

Minden szavazókörben ott leszünk, nemzetközi megfigyelők fogják kísérni Orbán minden lépését.

Hát a Jóisten óvja meg Magyarországot, hogy ön legyen a miniszterelnök, hiszen már azzal is elkésett, hogy összedrótoztassa fejét, mert az a sok okosság már kiesett belőle. Ugyanis nem a kormányzati propaganda csalja meg a választók érzékeit, hanem ön igyekszik ezt tenni az átgondolatlan hablatyolásával. A saját rajongó táborában végzett közvélemény-kutatás bizonyára az ön és a balliberálisok előnyét mutatja, máshol ilyen mérés nem fordult elő. Erről ne is nyissunk vitát, meg arról sem, hogy az EP-nek mi köze a választáshoz, de lehet, hogy érzékeli, a győzelemhez nemzetközi gender, LMBTQ balliberális összefogásra van szükség, így ezeket a csapatokat hívja be az országba, hogy Gyurcsány báb miniszterelnöke legyen.

Apropó Gyurcsány!

Ferencnek is sikerült tegnap az Apró villa kandallója mellől egy apró bejegyzést tennie Facebookjára, amelynek a lényege:

Hogy mi marad Orbán rendszere után?

Rom.

Lassan dolgozhatunk a forgatókönyveken és szerveződhetnek a takarító brigádok.

Tehát az AVH szerveződik, még padlássöprés is lesz, a Tanú című filmet új szereplőkkel újra forgatják. De a lényeg nem is ezen a mondaton van, hanem:

Hogy mi marad Orbán rendszere után?

Rom.

Ezt miképpen lehet értelmezni? Úgy, hogy ők majd mindent elpusztítanak, ami eddig épült, minden juttatást elvesznek, mindent kiárusítanak a külföldi elvbarátoknak és a maguk zsebét is tömködik. Hát így valóban csak rom marad az Orbán rendszer után. De ezt már egyszer megtapasztaltuk, amikor valóban romhalmazt hagytak 2010-ben az Orbán kormányra.

Kép forrása: Origo