A Védett Társadalom Alapítvány Ignaz Bearth jobboldali aktivistával készített interjút, melyben szó esett a Nyugat-Európában tapasztalható politikai helyzetről, a jobboldal online és offline lehetőségeiről, illetve arról, hogy miért költözik valaki a „demokratikus” Svájcból a „homofób” és „diktatórikus” Magyarországra. Ebből idézünk.

A migráció, más szóval élve népvándorlás jelensége mindig is megfigyelhető volt a világtörténelem során. Az utóbbi években azonban a közbeszéd egyik legfontosabb és talán az egyik legtöbb vitát kiváltó témájává vált. A 2015-ben kitört migránsválság hatására a legtöbb ember fejében a migráció eggyé vált az országunk határait ostromló hordákkal, terroristákkal, embercsempészekkel és egyéb fenyegetésekkel.

Ennek hatására sokak számára talán meglepő lehet, hogy nem csak a harmadik világ országainak (érdekes módon elsősorban fiatal férfiakból álló) lakossága tekinthető migránsnak. A Nyugat-Európát lassan, de biztosan ellepő „hadak” betelepülésével párhuzamosan megjelent egy ezzel ellentétes irányú migráció. Azon nyugatiak, akik nem kérnek kormányuk deviancia- és dekadenciatámogató intézkedéseiből, Európa keleti, a normalitást és a hagyományokat értékként kezelő országai felé veszik az irányt.

Ezen, szülőföldjüket a balliberális terror miatt elhagyni kényszerült emberek egyike Ignaz Bearth svájci jobboldali influenszer, aki Magyarországon, azon belül is Keszthelyen találta meg a számításait.

A népszerű véleményvezér a portálnak elmondta, hogy bár még csak néhány hónapja él hazánkban, nagyon megszerette azt. Kiemelte, hogy mind a kultúra, mind az ország politikai stabilitása elégedettséggel tölti el.

Sokak számára talán meglepő lehet, hogy miért költözik valaki a gazdag és gyönyörű Svájcból a „lenézett” Magyarországra, Ignaz Bearth azonban nem véletlen hozta meg ezt a döntést. Az interjúban elmondta, hogy bár sokan Svájcot a demokrácia mintaországának tekintik, a valóságban a véleménydiktatúra és a szólásszabadság korlátozása olyan szintet ütött meg, hogy a kelet-európai államokban sokkal inkább szabadabban élhet az ember, mint például Svájcban, Németországban vagy Franciaországban.

Ezzel párhuzamosan a nyugati országokban a nép, az identitás és a nemzet is fokozatosan semmissé válik, és a multikulturalizmus jegyében átveszi ezen értékek helyét az iszlamizáció, vagy az egyre erőszakosabbá váló LMBTQ-lobbi. Bearth elmondta, hogy mindez „Svájcra nézve halálos ítélet, mivel megöli mindazt, ami az országot naggyá és erőssé tette.”

A jobboldali aktivista éles határvonalat vél felfedezni Kelet- és Nyugat-Európa között, ezt pedig azzal magyarázta, hogy míg a kelet már megtapasztalta a kommunista terrort és elnyomást, addig a nyugat csupán külső szemlélőként láthatta. Az ő szavaival élve, a magyar emberek már mind a kommunizmust, mind az iszlamizációt átélték, és mivel tudják, mire számíthatnak, egyikből sem kérnek.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Kép: VTA