Idén is lesz újévi koncert a Benyus Testvérek Kamarazenekarával! Ám a Molnár -C. Pál múzeum adta szűkösebb tér helyett ezúttal a tágas Szent Imre templomban lesz a koncert (Bp. XI. Villányi út 25.)

A koncert időpontja: 2022. január 16. vasárnap, az esti 18 órás szentmise után. Szeretettel várják az érdeklődőket, és biztatnak mindenkit, hogy hozzanak másokat is, sok hely van a templomban!

A szervezők remélik, hogy a jó idő beköszöntével egy kültéri koncertet is tarthatnak a Benyus Testvérekkel a Múzeumkertben.

Továbbra is látogatható a Molnár-C. Pál és Búza Barna szobrászművész alkotásait bemutató “Ami szép, az igaz is” című kiállítás. Előzetes egyeztetéssel várják az egyéni látogatókat, családi, kisebb baráti csoportokat!

Nyitvatartás: csütörtök, péntek, szombat 10:00 – 13:00 és 15:00 -18:00-ig.
Bejelentkezés: [email protected]

Továbbra is várják kiscsoportos foglalkozásra az érdeklődőket:

“Megnyugtattam és elcsöndesítettem lelkemet” – Bibliaóra Csillag Péter vezetésével. Időpontok: február 21., március 21., április 25., május 23. hétfő, 17:00

“Pántlika népdalkör” – egy óra dalolás tiszta forrásból, a Szentimrevárosi Egyesülettel közös szervezésben. Időpontok: kéthetente hétfőnként 18:30, legközelebb január 17-én.

(Címkép: mcpmuzeum.hu)