Gyurcsány utolsó csicskájaként a szélsőséges liberálisokkal együtt távol maradt a szavazástól.

„Az országgyűlés mai ülésén mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy értékrendjének megfelelő választ adjon a gyermekek megvédésére – írja Volner János a közösségi médiában.

A gyermekvédelmi népszavazás azokra a területekre irányult, amelyeket mind az Európai Unió liberális érdekeknek alárendelődött vezetői, mind pedig a hazai baloldal támadtak. Ebben a helyzetben az a legdemokratikusabb eljárás, ha közvetlenül a néphez fordulunk és kikérjük a véleményét.

A baloldal azonban kizárólag a liberális fősodornak akar megfelelni, a gyermekek érdekeivel nem törődik. Ezt bizonyította az is, hogy a mai szavazáson nem vettek részt, mert úgy gondolják, hogy a brüsszeli liberálisok megfelelőbb választ adnak, mint a magyar emberek.

Történelmi árulást követett el egykori pártom, a Jobbik: Gyurcsány utolsó csicskájaként a szélsőséges liberálisokkal együtt távol maradt a szavazástól és nem támogatta, hogy a magyar gyermekekről a magyar emberek dönthessenek.

A Jobbikból nem csak a nemzeti érzés és a jobboldaliság utolsó maradéka veszett ki, de a normális gondolkodás csírája is eltűnt belőle. A gyermekeink jövője, életük védelmi mindannyiunk közös ügye, megvédésük közös kötelességünk!”

Kiemelt kép: Horváth Péter Gyula