Kedves honfitársaim, akár vidékiek vagytok, akár fővárosiak, akár busszal érkeztetek, akár nem, ezeknek a késő Kádári szörnyeknek, a „Lenini élcsapatnak” ti mindig csak a mucsa maradtok – írja Facebook bejegyzésében Farkasházy Tivadarnak válaszul Kötter Tamás író, ügyvéd, publicista.

„Lehet, hogy Farkasházy Tivadar a »kétszeres Pulitzer-emlékdíjas magyar humorista« – (lusta) – »újságíró, a Heti hetes (!) ikonikus alakja« , a belpesti értelmiség archetípusa a Pesti srácokat is buszmagyarnak titulálta volna?

Elképesztő az a pökhendi hang, amit ez a csapat – mióta ’45-ben az orosz fegyverek árnyékában kimászott a csatornákból és elfoglalta és leuralta a kultúrát, médiát –  megüt azokkal szemben, akik nem az általuk kanonizált álláspontot képviselik.

Kedves honfitársaim, akár vidékiek vagytok, akár fővárosiak, akár busszal érkeztetek, akár nem, ezeknek a késő Kádári szörnyeknek, a »Lenini élcsapatnak«, a tudás felkent papjainak, ti mindig csak a mucsa maradtok, ha nem álltok be az általuk favorizált posztkommunista erők mögé.

De, ti ne álljatok be! Az ilyenek elismerése egy dolgozó embernek semmit sem jelent!”

Kép: Kötter Tamás / Facebook