Úgy tűnik sok helyütt berzenkednek, főleg a DK-sok, hogy MZP lesz a kampány arca, Orbán Viktor kihívója. Úgy látszik ők még nem járták ki rendesen a Gyurcsány iskolát, ahol a többujjas bábozásra tanítanak. Szóval egy FB bejegyzés arról tanúskodik, hogy a jászsági DK nem fogja támogatni Márki-Zay Pétert és Dr. Kertész Ottót sem, aki az MSZP színeiben állatorvos és gyakorló Fidesz kollaboráns!

A Jász detektív közölte a facebook-on a DK-s Urbán Imre nyílt levelét Lukácsi Katalinhoz (MMM):

„Most hogy úgy néz ki hogy ti győztetek, átkozom azt a percet amikor találkoztunk, szóba álltam veled, veletek. Átkozom az időt és a támogatást amiket rátok fordítottam. Úgy véled van Isten, hát ha van akkor a találkozásunkkor belém csapódott volna a villám, és nem csináltam volna olyan hülyeséget hogy támogassalak benneteket.

Forrás: Jászapáti Városi Honlap/illusztráció

Forrás: Jászapáti Városi Honlap/illusztráció

Az Orbán rendszer leváltására jelen állás szerint nincs esély mivel sikeresen szétverték az ellenzéki összefogást! Egy biztos hogy én és jó néhány ezren, (talán több százezren is) nem fogunk a Márki Zay féle gazdára szavazni! Én is és sokan mások is megtörjük azt a trendet amit 30 éve gyakorlok, gyakorlunk hogy a szavazásra el kell menni mert az állampolgári kötelesség !

Én azon az oldalon amelyen Márki Zay leszek a listavezető nem veszek részt, nem fogok MZP-re szavazni!

NEM KELL MÉG EGY OV. Mindenkit arra buzdítok hogy ne menjen el szavazni ti rátok. Véleményem szerint fideszes trollok vagytok akik befurakodtak közénk. Nincs tagságotok, nincs erőtök csak a Márki Zay féle okoskodás. A Jászságban támogattátok azt a Kertész Ottót akit még Márki Zay is árulónak nevezett.

Úgy gondolom, hogy te is egy gondolkodásra képtelen párt katona vagy melyek teljes mértékben Márki Zay a bűvkörébe van, és kritika nélkül elfogadod állításait. Hát az, hogy én nem szavazok rád, rátok, az egy dolog , én sem, de nagyon sokan nem fognak elmenni szavazni! Azt ajánlom, hogy nézd meg kommenteket!

Szerintem sokkal több szavazót veszít veletek az ellenzék mint akiket be tudtok hozni.(Mielőtt a kutatásokra hivatkoznál emlékeztetlek hogy MZP-t mennyire mérték a választás előtt)

MZP szépen szétcincálta a törékeny összefogást is. A megnyerni óhajtott hezitáló mérsékelt jobboldaliak is “döntöttek”! Jelentősen nőtt a Fidesz támogatottsága!

Nem veszitek észre, hogy másokon keresztül kapaszkodik? Egy MMM tag sem volt a sátraknál segíteni! Mindent a többi párt szervezte! Undorító az egész!

Én az ördöggel is összeállok a Fidesz ellen de a Fidesz kollaboránsokkal nem!!

És ti AZOK VAGYTOK!!!!

Nem kell sem OV2 sem Pócs2

A második fordulóban nem csinálhatok mást csak a DK-t ekéztétek, zsarolással vádoltátok Gyurcsányt, azt állítottátok hogy kiszavazók vannak a DK ban. Semmit nem tudtatok tanítani csak annyit tudtatok elérni hogy a felháborodás legyen, és minél mélyebb árkot ássatok, Ezt az árok remélem az MMM mozgalommal lesz betemetve, és jó vastagon föld legyen szórva rá!!!!

Ígérem hogy (bármit is mondjon a DK vezetése), én ezt az árulást, amit itt ti elkövetek nem fogom elfelejteni, és mindent el fogok követni azért, hogy az MMM oda jusson ahova való és az nem a Parlament hanem a pokol, a politika süllyesztője.

Még egy dolog ha annyira jónak tartjátok magatokat akkor miért nincs tagságotok? (Hasonlóan a Jászberényi MSZP és Jobbikhoz, kiknek szintén foghíjas a tagságuk), és ez vonatkozik a Momentumra is. Nem beszélve a Párbeszédről és az LMP-ről akinek még szervezetük sincs!

Urbán Imre

Ui: Tudom hogy szeretsz futni, hát kérlek, Fussss Kati Fussss jó messzire és lehetőleg ne gyere vissza!”

Forrás: Facebook

Kiemelt kép: Fecsegő Blog