A 2017-ben Afganisztánba kitoloncolt férfi többek között azzal fenyegette meg a német rendőröket, hogy van egy 100 afgánból álló, kitoloncolásra ítélt csoportja, akiket fel tud szítani ellenük. A bandavezért több mint harminc bűncselekménnyel hozták kapcsolatba, ezért utasították ki négy évvel ezelőtt Németországból. A férfi kitoloncolását anno egy zöldpárti képviselő megpróbálta megakadályozni – számolt be róla a Magyar Nemzet a Breibart és a V4NA hírügynökség információira hivatkozva.

Van elég afgánom Frankfurtban és környékén, akik a kitoloncolási listán szerepelnek. És ők mindenre készen állnak” – a V4NA nemzetközi hírügynökség tudósítása szerint többek között ilyeneket mond Sanger Ahmadi azon a videón, amely a közösségi platformokon terjedt az elmúlt napokban.

A férfit 2017-ben toloncolták ki Németországból, miután a rendőrség öt szövetségi államban legalább harminc bűncselekménnyel hozta összefüggésbe még a Lions-Cartel bűnbanda vezetőjeként – írja a Breitbart a német Focus cikkére hivatkozva.

A hét elején napvilágot látott videóban a 35 éves férfi azzal fenyeget, hogy ha a rendőrség továbbra is bosszantani fogja, akkor a deportálási listán lévő lévő mintegy száz afgán férfiból álló hadseregét a rendőrség ellen uszítja.

Stephan Mayer, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) parlamenti képviselője „rendkívül undorítónak és visszataszítónak” nevezte a videót – írja a Bretibart.

A portál hozzáteszi, hogy az Alternatíva Németországért (AfD) sajtóközleményében kiemelte: Claudia Roth zöldpárti képviselő 2017-ben megpróbálta megakadályozni a férfi és 13 másik személy kitoloncolását.

Szerző: hirado.hu

Fotó: twitter.com