Folytatjuk a Tücsök és bogár aktualizált sorozatát, amely jórészt a magát függetlennek és objektívnek nevező csudálatos ellenzéki sajtó gyöngyszemeiből merít.

A hangulatkeltésből sosem lehet elég, s a műfaj koronázatlan királya kétségtelenül a 444. Mert miről is szól az alábbi hír? Adott egy kisbusz, amely szabályosan halad az úton, A-ból B-be, és adott egy szabálytalanul, a piros jelzés ellenére az úttestre lépő gyalogos. A busz a gyalogost elgázolja, aki sajnálatos módon a helyszínen életét veszíti. A sofőr vétlen, az utasok személye pedig épp annyira indifferens, mint utazásuk célja. A baleset nem azért történt, mert a busz épp az Eucharisztikus Kongresszusra tartott, hanem azért, mert a gyalogos szabálytalanul haladt át az úttesten. Ha a kisbusz a Pride-ra vagy a 99 Mozgalom egyik rendezvényére tartott volna, vajon a 444 az úti célt akkor is hangsúlyozná?

Forrás: 444

Forrás: 444

Az Eucharisztikus Kongresszus budapesti megrendezését persze az Index sem hagyhatta szó nélkül, ők a közlekedési káoszt varrják a keresztények nyakába. A Karácsony-féle városvezetés ámokfutásának persze semmi köze a hónapok óta tartó dugókhoz…

És még mindig a NEK-nél maradva: ilyen az, amikor a valóság nem akar igazodni a vágyvezérelt ballibsi újságírókhoz.

20-70% akik történelmet írtak, ennél pontosabb adattal azonban nem szolgálhatunk. Éljenek a Libri marketingesei!

Forrás: libri.hu

A Karácsony- és Gyurcsány-gyűlölő fiatalok azok, akik nem Karácsonyra és/vagy a Gyurcsány-pártra kívánják leadni a voksukat. Logikus, nem? Az elő sem fordulhat, hogy fütyülsz te amúgy Karácsonyra meg az őszödi böszmére, egyszerűen csak szeretnéd, ha a polgári kormány tovább folytathatná a munkáját. Szóval, amennyiben a Fideszre szavazol, törvényszerűen gyűlölködő vagy, szemben az ellenzék szimpatizánsaival, akik a szeretet és az elfogadás két lábon járó megtestesítői. O1G-stől és lámpavasastól és IFA-platóstól.

Forrás: 444

Forrás: 444

Az alábbi kis színest csak erős idegzetűeknek ajánljuk, mivel azt taglalja, hogyan épül a személyi kultusz. Bizony, egy logóval. Mi mással is lehetne, kérdem én, ha a 16 emeletes panelházakra készített molinók már mind elfogytak. A személyi kultusz építésének bizonyítéka pedig esetünkben nem más, minthogy a logó KISAJÁTÍTJA a nemzeti színeket. Vagy mégsem, mert a piros benne IGAZÁBÓL a Kínai Népköztársaság védnöksége alatt áll. És ezt nem lehet nem észrevenni! Most aztán nagy bajban lesz a Heinekken vagy a Vodafone, de még a Coca-cola is…

Forrás: 444

Forrás: 444

Ugyanebben a témában a HVG-nél is savanyú a szőlő, se kiköpni, se lenyelni nem tudták, hogy a kormánypárt Orbán személyével szeretné megnyerni a 2022-es választást. Orbánnal! Döbbenet, ugye?

És egy újabb macis hír az Indextől, úgy tűnik, a portál újságírói rá vannak kattanva a szuperhős-bundásokra. Ez a medve különösen figyelemreméltó teljesítményt nyújtott: miután szétmarcangolta saját fejét, magához tért, és okostelefonján hívta 112-t, aki valószínűleg egy másik szuperhős maci lehet. Ja, a 112 fedőnév természetesen.

Szintén az Index kínálatából, lássuk, hogyan működik az ellenzéki matek! Na, ki az, aki több mint egy éven át egyfolytában repült? A találékony skribler mindezt úgy hozta össze, hogy minden napot, amelyen a külügyminiszter repülőre ült, 24 órának, azaz egy teljes napnak számolt. Ülj le fiam, egyes…

Íme, a többszörös képzavar minősített esete. Ha az ember végignézi a nyolcperces videót, amelyet az eseményekről készítettek, a hatodik perc végén láthatja, pontosabban épp hogy nem láthatja a címben is említett “férfi csókot”, legfeljebb a 444 magyar nyelvvel szemben elkövetett erőszakát. Ismét. Mert az nem lehet, hogy tudatosan hazudnak, csúsztatnak, torzítanak, igaz? A videóban a betyársereg tagjai üdvözlik egymást, de egyetlen homoszexuálisok közt megszokott csók sem csattan el. A “békés, de botrányokkal övezett” jelző tartalmi üzenetét azonban nekünk sem sikerült megfejtenünk.

De ezt csakis az elfogadás jegyében tehették!

A HVG fontosnak tartja kompenzálni az őszödi beszéd és az azt követő véres terror 15. évfordulójának üzenetét, megemlékezés helyett. Merthogy utóbbi bizony elmaradt. Helyette ez került a tegnapi címlapra:

Végül pedig itt a múlt heti kedvencünk, amelyben az Index újságírója nehezményezi, hogy a Fidesz öt szóban intézte el az ellenzéki előválasztás körüli zűrzavart. Mégis, mit kellett volna tennie? Mi az elvárás? Szervezze meg és vezényelje le a profi ellenzék helyett? Esetleg induljon el rajta az Orbán is?