Keresztény értékekkel kell felvértezni a következő generációt. Életpárti gyerekkönyv jelent meg, amely az élet szentségére tanítja a gyerekeket. A Little Lives Matter című életvédő mesét, Elizabeth Johnston bestseller író, a BRAVE Books konzervatív kiadóval közösen álmodta meg. Céljuk, hogy keresztény értékekkel vértezzék fel a következő generációt.

A tíz gyermekes Johnston mesekönyve szembe megy a kicsiket minden oldalról bombázó abortuszpárti propagandával – írja a Lifenews. Arra tanítja a szülőket és a gyermekeket egyaránt, hogy minden élet megérdemel egy esélyt, még a meg nem születettek is.

A könyv és a szerző/Forrás:The Post Millennial

A könyv és a szerző/Forrás:The Post Millennial

A családanya kiáll az élet szentsége mellett, könyvével tiszteletre nevel az anyaméhben lévő csecsemőkkel, a fogyatékosokkal és az idősekkel szemben is.

A történet egyszerű, mégis szívet melengető. Egy mackó mamáról és Mobiról, az ő kis csonka mancsú fiáról szól. A kölyök ugyanis csak egy darab mellső manccsal látja meg a napvilágot. Ám az édesanyának esze ágában sincs elhagyni ezért kis bocsát, vagy keseregni miatta. Akármennyi nehézséggel is kell szembe néznie, kitart imádott kismackója mellett. „Nekem az ő élete a legfontosabb, nem a sajátom” – hangsúlyozza a legveszélyesebb helyzetekben is. Mert hát valljuk be: fél karral azért, sokkal nehezebb az élet, mint azt elsőre gondolnánk.

Forrás: shop.bravebooks.us

Forrás: shop.bravebooks.us

A könyvben megjelenik a rosszra csábító ördög is, egy keselyű képében, aki lépten-nyomon a könnyebb utat hirdeti a medve mamának. „Miért nem hagyod el őt, és élsz egyedül, problémák nélkül?” – hangzik el a kecsegtető lehetőség. De az anya hajthatatlan, és semmi pénzért nem mond le gyermekéről.

Johnston, a mama maci és a kis Mobi történetén keresztül szeretné felkészíteni a gyerekeket arra, hogy felnőttként bátrak legyenek, kiálljanak a keresztény értékek mellett, és minden körülmény között védjék az életet.

A könyv megjelenésekor az írónő, egy erőteljes beszéddel is kampányolt az életvédelem mellett, amelyet közzé tett a Twitter oldalán.

Elizabeth Johnston Twitter

Forrás/Elizabeth Johnston Twitter

„Anyaként megszakad a szívem, hogy a média, az iskolák és a hírességek azt tanítják a gyermekeinknek, hogy a babák abortálása teljesen rendben van.”

A tíz gyermekes édesanyja szerint a modern kultúra ráerőlteti az abortuszt a társadalomra. A hollywoodi celebek, mint Miley Cyrus, vagy Alyssa Milano nyíltan népszerűsítik az abortuszt a közönségük, s köztük a fiatalok számára. Közösségi oldalaikon, megszólalásaikban szinte dicsőítik a többszörös abortálás lehetőségét, hirdetve, hogy a terhességmegszakítás az egészségügy része, amelyhez minden nőnek joga van. A tinik pedig, isszák a szavaikat.

Az írónő szerint rutinszerű, természetes beavatkozásnak mondani a gyermekgyilkosságokat, és elhitetni a fiatalokkal, hogy mindez a normalitás, az nem más, mint módszeres agymosás!

„Szülőként a mi feladatunk, hogy megtanítsuk a gyerekeinknek az igazságot. Tudniuk kell, hogy minden élet megérdemel egy esélyt, ezért írtam a Little Lives Matter című könyvet” – összegzi az elmondottakat az író.

Forrás, teljes cikk és kiemelt kép: vasarnap.hu