Arcpirító hazugsággal riogatnak a baloldali politikusok Újbudán! – írja közleményében Simicskó István, a kerület fideszes országgyűlési képviselője.

“Úgy látszik, hogy a Gyurcsány-rajongókat tömörítő DK és a Momentum mostanában azon versenyez, hogy melyikük képviselője tud nagyobb hazugsággal előrukkolni Újbudán. Gy. Németh Erzsébet és Orosz Anna annak ellenére terjeszt minden alap nélküli valótlanságokat – miszerint az egykori Kertészeti Egyetem Villányi úti épületét, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusát a kormány eladja és bezárja –, hogy jómagam a már korábban megfogalmazott állításaik miatt személyesen kerestem fel augusztusban az érintett intézmény rektorát és kértem információkat ezen rosszindulatú híresztelések kapcsán.

Az egyetem vezetője határozottan kijelentette: a Budai Campus és a Budai Arborétum jövője nemcsak biztosított Újbudán, de a kormány mintegy 2 milliárd forinttal támogatja a tervezett fejlesztést.

Tehát ebből is látszik, hogy nem igazak a hatalomért remegő baloldali politikusok hangulatkeltő kirohanásaival előadott “félelmei”. Azok csupán hergelésre, az újbudai polgárok elbizonytalanítására jók

Jó lenne egy olyan országban élni, ahol a baloldali politikusok is végre tudnak és akarnak felelősen viselkedik és nem az álhírek üzemszerű gyártásával töltik mindennapjaikat!”

Tegyük hozzá, hogy a tapasztalatok azt mutatják, a választások közeledtével erre csekély az esély, újabb és újabb hazugságok kiötlésére és gátlástalan terjesztésére ellenben biztosan számíthatunk a balliberálisnak mondott globalista banda részéről.