Újabb fotók bizonyítják, hogy a hajdúhadházi incidens elkövetői valójában nem rendezvénybiztosítók, hanem Jakab Péter testőrei. A Jobbik elnöke először szimpatizánsként hivatkozott verőlegényeire, később már rendezvénybiztosítóként írt róluk bejegyzésében. A Magyar Nemzetnek nyilatkozó jogászok szerint a fojtómozdulatot alkalmazó testőrt akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatja a bíróság.

Hiába próbálja letagadni Jakab Péter a verőlegényeit, a saját közösségi oldalára feltöltött fotói bizonyítják ennek ellenkezőjét, ahol a Jobbik pártelnöke mögött a hajdúhadházi incidens elkövetője látható – derül ki a Ripost cikkéből. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje korábban azt állította a lapnak: szimpatizánsok alkalmaztak fojtómozdulatot az egykori hajdú-bihari országgyűlési képviselő, Rubi Gergely ellen. Csütörtöki bejegyzésében viszont már rendezvénybiztosítóként hivatkozott a jobbikos elnök arra a négy férfira, akik szeptember 2-án, Jakab Péter hajdúhadházi utcafórumáról erőszakosan tessékelték ki a kutyát sétáltató egykori jobbikos politikust.

forrás: Magyar Nemzet

A testőrök, akik nincsenek (Kép forrása: Magyar Nemzet)

Az eset csoportos garázdaságnak felelne meg a felvétel alapján – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Budai Gyula jogász. Az egykori elszámoltatási kormánybiztos elmondta: az is kérdéses, hogy született-e szerződés a testőrök és bármilyen vállalat között a jobbikos elnök személyi biztonságáról. – Amennyiben van ilyen írásos megállapodás, tisztázni kell, hogy mire terjed az ki, ugyanakkor a testőrök nem léphetik át azt a hatáskört, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt sérthetetlenségét garantálják – tette hozzá…

A Magyar Nemzet úgy tudja, a Jakab Péter személyes biztonságát garantáló testőrök valószínűleg Lázár Tamás egykori önkormányzati képviselő, jelenlegi fővárosi Jobbik-elnök alá tartoznak. A volt képviselőt telefonon próbáltuk elérni, aki a kérdés megválaszolása helyett téves hívásra hivatkozott. A bántalmazott egykori jobbikos politikusnak, Rubi Gergelynek a Magyar Nemzetnek elmondott beszámolójából az is kiderült: a fojtófogás alkalmazásakor bekékült az arca, annyira nem kapott levegőt, valamint szerinte a baloldali miniszterelnök-jelölt azért tagadhatta le utólag a sajtó kamerája előtt saját testőreit, mert azoknak semmilyen papírjuk, munkaszerződésük nincs…

A teljes írás itt olvasható.

A 2022plusz megjegyzése: Ügyes fiú ez a Jakab Pinokkió. Talán még álmában is képes hazudni, de ha úgy nem is, cselekedeteivel mindenképpen. Ő a koldusszegény párizsis, paprikás krumplis milliomos (havi jövedelme jócskán meghaladja a milliós tételt), a melósok istápolója (csak akkor vált durvára, ha találkozik eggyel), a krumplilovag, aki azért olvasgatja a multicégek reklámlapjait, mert fogához kell vernie a garast (lásd ismét: nyomorgó milliomos), ő szokta lehazudni, hogy sofőrje van, persze csak akkor, ha kérdezik róla, ő készít zokogtató hamis videókat az utca álcivil embereivel, és ő állította azt is, hogy nincsenek testőrei.

Pinokkió Péter legnagyobb hazugsága pedig az, hogy pártja jobboldali, nemzeti. Na ez az, amit csak álmában hazudhatott magának, mert ébren még neki is látnia kell, hogy aki begyurcsányozódik, az csak liberálbolsevik lehet. Ő is és a pártja is.