Dobrev Klára levelet írt Joe Bidennek, az USA elnökének a támadások 20. évfordulójának alkalmából, amit Facebook oldalán tett közzé ezzel a képpel. Úgy tűnik, mintha már brúderben lennének! Néhány sort idézünk a levélből:

“Felismerve a terror globális jellegét, a demokratikus nemzetközi közösségeknek, az emlékezés és az áldozatok tisztelete mellett, tudatában kell lenniük közös felelősségüknek az állampolgáraik védelmét illetően, bel- és külföldön egyaránt.”

“Mi, magyar demokraták és politikai vezetők, ígéretet teszünk, vissza fogjuk vezetni hazánkat, hogy újra az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének konstruktív tagjai lehessünk.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ismét egy teljes mértékben demokratikus országgá váljunk, és mint korábban, ismét Amerika megbízható partnerei és barátai legyünk.”

Ez az ígéretünk Önöknek 2021. szeptember 11-én, Budapesten.

Minden jót kívánunk az Önök nagyszerű országának, polgárainak és Önnek személyesen is!

Őszinte tisztelettel,

Dobrev Klára

A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje.

Ezek után felkérem Jakab, Karácsony, Márki-Zay és a többi miniszterelnök jelöltet, árasszák el soraikkal a szivárványos koalíciónak oly kedves vezetőt, hiszen nekik is éppen olyan joguk van levelet írni, mint Klárának. De ugyanolyan joga lenne levelet írni Julcsi néninek, Pista bácsinak, és mindenkinek, mondván, ők a család miniszterelnök jelöltjei.

Kérdés persze az, a DK-t ki hatalmazta fel, hogy egy ilyen nyalókás levelet írjon. Attól még nem lehet a diplomáciai protokollt felrúgni, mert úgy gondolja, hogy már a bársonyszékben ül:

„Mi, magyar demokraták és politikai vezetők, ígéretet teszünk…”

Ígérgetni mindenki tud, és mint tudjuk, Klára ígérgetéseivel, hazugságaival már teli a padlás, amit lassan, ha nem is az ÁVO-nak, de nekünk kell kisöpörni. Ugyanis megint mi isszuk Feri ostobaságainak a levét, mert engedtük, hogy bezárassa Lipótmezőt.