Talán egyesek számára meglepő (számomra nem), hogy egy, (nem éppen Magyarországot támogató) civil szervezetek által készített felmérés szerint nálunk lényegesen szabadabbnak érzik magukat az emberek, mint Európa számos részén, például Németországban vagy Ausztriában – írta ma a közösségi oldalára Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Amint az a report24.news fenti grafikonján is látható a felsorolt 12 ország közül Magyarországon érzik a legszabadabbnak magukat az emberek, pontosan 41 százalékuk. Második helyen a spanyolok állnak 38 százalékkal, a sereghajtók pedig Ausztria és Németország 14 illetve mindössze 11 százalékkal!

A grafikonon a piros sávban vannak azok, akik egyáltalán nem érzik szabadnak magukat. Mi itt is nagyon jól állunk 12 százalékkal (nem is értjük, hova tűntek a globalisták és a moslékkoalíció hívei… – a szerk.), mindössze egy ország van, ahol egy százalékkal kevesebb a szomorú, rosszkedvű, magát szabadnak nem érző ember, ez pedig Spanyolország 11 százalékkal.

Értelemszerűen itt az osztrákok és németek zárják a sort 42 és 49 százaléknyi polgárral, akik egyáltalán nem érzik magukat szabadnak.

Mi is lehetne erre mondani? Hajrá osztrákok és németek, tegyetek a saját szabadságotokért valamit!