Így reagált az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes nyilatkozatára a Fidelitas annak kapcsán, hogy Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke az ATV-ben azt találta mondani, hogy Budapesten tájékozottak az emberek és minél nagyobb egy település, annál inkább tájékozottak.

A Magyar Hírlap írásából idézünk.

„Azt kérdezi tőlem az utcán egy úr: »Ugye lesz atlétikai világbajnokság?« Majd kulturáltan, de határozottan kifejtette, nem elégedett Karácsony főpolgármester úr munkásságával. És igaza van. A baloldal »politikai terméke« a rombolás.

Így van ez a vírus elleni védekezésnél, a vakcinabeszerzésnél, a családtámogatásnál, gazdasági kérdésekben és a migrációnál is. A baloldal soha nem úgy akar egy futóversenyt nyerni, hogy gyorsabb, hanem úgy, hogy elgáncsolja a másikat. Karácsony úr most nemet mond. Bárcsak a dugókra és Gyurcsány Ferencre mondott volna nemet…” – írta közösségi oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, reagálva a DK
kampánynyitójára, Gyurcsány és Karácsony fenyegetőzésére, az előválasztásnak nevezett Gyurcsány-show műsorfolyamára.

Az előválasztáson a két legkisebb párt, az MSZP-vel szövetségben induló Párbeszéd nyolcvanöt, az LMP pedig hatvanöt helyen nem tudott jelöltet állítani, így forrásaink szerint szinte kizárt, hogy jövőre önálló frakciót tudnak állítani az új Országgyűlésben.

A DK és a Jobbik egymás jelöltjeinek kölcsönös támogatásával jelentősen csökkenti a Momentum és az MSZP esélyeit, amelyeket így a sors összehozott az előválasztáson. Annak ellenére is, hogy a Momentum nekiment az MSZP miszterelnökjelölt-jelöltjének, Karácsony Gergelynek.

Donáth Anna, a párt EP-képviselője szerint elhibázott a főpolgármester közlekedéspolitikája. Az EP képviselő közösségi oldalán azt írta: a budapesti, nagykörúti lámpaprogram és a biciklisávok áthelyezése rossz döntés. Szerinte az sokba fog kerülni minden fővárosinak.

A cikket teljes terjedelmében itt olvashatják el.