Amikor nyilvánosságra került a pedofilellenes törvény, és a kiskorúak testi, lelki és szellemi egészségét megóvni kívánó gyermekvédelmi módosítás, akkor a baloldal és a liberálisan gondolkodók egyből heves tiltakozásba kezdtek. Ez utóbbi módosítás többek között kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, illetve a homoszexualitás népszerűsítésére, valamint leszögezi, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga és felelőssége.

A genderideológia évek óta jelen van a hazai oktatásban, csak éppen nem tudunk róla, mert észrevétlenül a hátunk mögött zajlik. Szép lassan kerülnek elő a csontvázak az elmúlt időszak oktatási gyakorlatából. A múlt héten két középiskola szekrényéből is kihullott egy-egy szép példány. Először a budapesti Eötvös József Gimnáziumban folyó érzékenyítésre hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet, majd a szintén fővárosi, Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium LMBTQ-foglalkozásairól rántotta le a leplet.

Az Eötvös gimnáziumban 2021 áprilisában, megkérdezték az iskola diákjaitól, hogy milyen a nemi identitásuk és a szexuális orientációjuk, a másságukkal kapcsolatban milyen nehézségeket éltek meg, és mindezt hányan merték elmondani a családjuknak. A válaszadók 93,3 százaléka vallotta magát ciszgendernek (vagyis a saját nemével azonosulónak), a fennmaradó részük pedig vagy nem binárisnak, vagy transzneműnek, esetleg interszexuálisnak érezte magát, vagy egész egyszerűen nem volt még kiforrott genderidentitása – derült ki a kitöltött kérdőívből.

A napokban derült ki az is, hogy a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium keretein belül, 2019-ben, szervezett LMBTQ-érzékenyítő foglalkozás zajlott. Egy diák az oktatáson készített képeivel támasztotta alá a genderideológia beszüremkedését a középiskolába.

Fényképein látható, ahogy a táblán az LMBTQ-betűk jelentését magyarázzák, egyéb szexuális töltetű szavak kíséretében, mint az aszexuális, demiszexuális, alloszexuális. Ezen kívül jól kivehetően megjelenik a lefotózott táblán a Labrisz Leszbikus Egyesület weboldalának címe és ügyfélfogadási ideje is. Az érzékenyítés részeként szituációs gyakorlatokon is részt vettek a tanulók. Olyan helyzetekbe kellett belehelyezkedniük, mint egy homoszexuális pár gyermeke vagy, akit csúfolnak emiatt. Hogyan mondod el otthon? Vagy transzlány vagy, és a lányok öltözőjéből kiutálnak a másságod miatt. Mihez kezdesz ebben a helyzetben?

A konkrét információkból gyanítható, hogy a képzést a Labrisz egyesület szervezte. S a feltételezés valószínűleg nem is áll olyan messze a valóságtól, ugyanis az egyesület honlapján olvasható, hogy például 2013-ban 62 436,81 eurót nyert egy pályázaton, a Melegség és megismerés érzékenyítő iskolai programra. Tehát van gyakorlata, ugyanis a fent említett pályázat során 19 intézményben, 44 foglalkozást tartott, és több, mint ezer fiatalt „mérgezett” a genderideológia tanaival. Sőt az is kiderült, hogy a Labrisz, az ország minden táján érzékenyítő képzéseket tartott a pedagógusoknak az LMBTQ-ideológiából.

Ahogy pár napja a Pesti Srácok megírta, a drag queenek igenis már az utcánkban vannak. Már nem csak egy „ártatlan fotózkodás” erejéig tűnnek fel Budapesten hanem erotikus táncot lejtenek a kiskorúak előtt a nyílt utcán. Úgy, hogy azt bárki láthatja – akarva-akaratlanul –, aki arra lakik, sétál, vagy egyszerűen csak a szomszédos étterem teraszán étkezik.

Kisgyermekes családok akár véletlenül is belefuthatnak a visszataszító jelenségbe, ha a Liszt Ferenc téren járnak. Kiderült az is, hogy körülbelül egy tucat „profi” drag queen van jelenleg az országban, akik hivatásszerűen űzik ezt a „foglalkozást”, és nagyjából négy szórakozóhelyen léphetnek fel.

Innen pedig már csak egy lépés, és ezek a nőnek öltözött, agyonsminkelt, hiányos öltözetű férfiak fogják felolvasni a mi gyermekeinknek is a meséket az óvodában, az iskolákban pedig ők vezetik be a tinédzsereket a genderideológia rejtelmeibe. Legalábbis, ha a baloldalon, vagy épp Fekete-Győr Andráson múlik, akkor így lesz.

A teljes cikket a Vasarnap.hu oldalán, itt olvashatják el.