Az egyik diák titokban videóra vette, ahogy a kémiatanárja azt részletezi, hogy a legtöbb gyerek okosabb, mint az ostoba szülei, ezért nem kell mindenben szót fogadniuk nekik. Felindultságában arról is beszélt, hogy mennyire utálja Donald Trumpot, és megfenyegette a diákokat, hogy ha bármi rosszat mondanak az LMBTQ-közösségről, akkor pokollá teszi az életüket – olvasható az Origon.

Már az új tanév legelején tisztázta a tanár a diákok előtt egy utah-i iskolában az Egyesült Államokban, hogy mire számíthatnak tőle a tanév során. A kémiatanár azonban nem a tantárgyi követelményeket osztotta meg a gyerekekkel, hanem saját világnézetét. Legelőször kifejtette, hogy utálja Donald Trumpot, és nem érdekli, hogy mit gondolnak a diákok, ezt akkor is elmondja. De arról is beszélt, hogy mit szeret.

“Imádom a meleg embereket. Ha meghallom, hogy valami rosszat mondasz az LMBTQ-közösségről, kinyitom Pandora szelencéjét, és pokollá teszem az életed.”

A tanárnő ennek kapcsán arról is szónokolt, hogy milyen fontos a helyes névmások használata az LMBTQ-személyek kapcsán.

Míg a magyar nyelvben az egyes szám harmadik személy nem utal semelyik nemre, addig az angolban a „she” nőt, a „he” férfit, az „it” pedig tárgyat jelöl. Vannak azonban olyan személyek, akik nem azonosítják magukat se nőként, se férfiként, ezért a genderforradalom képviselői több újfajta névmást is kitaláltak. A legáltalánosabb azonban, hogy a „nem bináris” személyekre többes szám harmadik személyben, a „they” névmással kell utalni.

A tanárnő szónoklatát egy diák titokban rögzítette, a nyilvánosságra került videó pedig nagy felháborodást okozott a szülők körében.

Egy anyuka kifejtette, hogy őt nem érdekli, hogy ki milyen névmást használt, de egy kémiatanárnak csak az a dolga, hogy kémiára tanítsa a gyerekeket, csak kémiára. Nem feladata másról beszélni a diákokkal.

A szülő felháborodása egyébként teljesen jogos azt figyelembe véve, hogy a tanár arról is beszélt a gyerekeknek, hogy a legtöbb szülő ostoba, a gyerekek okosabbak, mint a szüleik, és nem kell mindent megtenniük, amire a szülők kérik őket.

Miután az iskola vezetősége értesült a tanár viselkedéséről, kirúgta a nőt.

Arról korábban az Origo is beszámolt, több szervezet is figyelmezteti a szülőket az Egyesült Államokban, hogy ellenőrizzék, mit tanítanak gyerekeiknek az iskolában szexuális nevelés címszóval a genderideológiáról.

A The Heritage Foundation nevű konzervatív think tank hírportálján egy kaliforniai tanár, Brenda Lebsack, figyelmeztette a szülőket, hogy járjanak utána alaposan, hogy milyen LMBTQ-oktatás zajlik gyermekeik iskolájában, hogy milyen könyveket érhetnek el mindenféle korlátozás nélkül a gyerekek az iskolai könyvtárban, és milyen foglalkozásokat tartanak nekik, mert az iskola sok esetben nem tájékoztatja a szülőket, sőt titkolja előlük ezeket a foglalkozásokat. Erről a V4NA nemzetközi hírügynökség számolt be.

Mint írták, a The Daily Signal annak kapcsán szólaltatta meg a tanárt, hogy számos LMBTQ-tartalmú, genderideológiára oktató mesekönyv és ifjúsági regény érhető el az iskolák polcain szerte az Egyesült Államokban. A portál több ilyen könyvet is bemutatott, köztük a transznemű Jazz Jenningsről szóló, „I am Jazz” („Jazz vagyok”) című könyvet.

A könyv kapcsán nemrég botrány robbant ki az Egyesült Államokban, Washington államban, mivel rengeteg szülő felháborodott azon, hogy egy tanár ezt a könyvet olvasta fel első osztályos diákoknak a szülők tudta nélkül. Ez azonban csak a botrány első lépcsője volt; miután ugyanis a panaszokra nem érkezett különösebb reakció az iskola részéről, ezért az egyik szülő név nélkül elküldte a levelezését a Young Americas Foundationnek is. A konzervatív szervezet pedig némi nyomozással arra jött rá, hogy a tanár, aki egyébként az iskolai testület elnöke, egy szexshopot vezet.

Forrás: Origo.

Címképen: A Tramp-gyűlölő, melegségre vágyó kémiatanár. Forrás: Foxnews)