Nincs pénz, a kormány elveszi. Budapest ezért rohad le, legalábbis a globalista városvezetés ezt akarja beadni a fővárosiaknak. Azért valamennyi csak akad a kasszában, hiszen futja a majd ötven tanácsadó és a népes városvezetés magas bérére. Mellesleg a volt ballib nomenklatúra levitézlett politikusai közül csak az nincs benne, aki már nem él. Aki ellenben benne van, az nagyon is jól él. Például – mint arról a PestiSrácok beszámolt – a görög tenger szirénje, Tüttő Kata MSZP-s főpolgármester-helyettes. A hírportál így számol be a történetről:

Többször meg kellett néznünk azt a videót, melyen Karácsony Gergely helyettese látható, amint a tenger habjaiból fürdőruhában, egy lovon bukkan ki. A némiképp erotikus jelenetről először azt hittük, kamuvideó, esetleg valami fantasy-film, de akadt kollégánk, aki elsőként pornóparódiaként értelmezte a látottakat. Aztán fejbe kólintott bennünket a valóság, amikor a hvg.hu rajongva közölte, hogy “politikustól ilyet még nem láttunk”. Itt halkan jegyeznénk meg, hogy ez talán nem is baj. A videót legnagyobb bánatunkra törölték azóta, de néhány kockát azért sikerült lementeni belőle.

Az MSZP-s Tüttő Kata egy görög luxusszigeti nyaraláson érzett késztetést arra, hogy bemutassa: ő akár még arra is képes, hogy egy ló segítségével érjen partot a tengerből. Egyelőre arról nem érkezett információ, hogy ennek vajon a ló is annyira örült-e, mint az említett főpolgármester-helyettes, de legalább láthattuk, hogy Tüttő képes mosolyogni. Ezen egyébként nem is csodálkozunk, hiszen egy luxusnyaraláson ilyen bravúroskodás tényleg nem ad okot letargiára – ellentétben a Budapesten tapasztalható áldatlan állapotokkal. Tüttő egyébként sem éppen a mélyszegénységben élő magyarok egyike, hiszen korábbi élettársa az a zavaros gazdasági ügyeiről ismert baloldali milliárdos, Leisztinger Tamás, akiről portálunk is többször írt. Emlékezetes: Tüttő Kata egyik botrányos ügye az volt, amikor kiderült: az a cég nyerte ötmilliárd forinttal drágábban a Lánchíd-tendert, amelyik korábban partizni hívta. Arra egyébként nem lóháton és nem fürdőruhában érkezett.

Tüttő Kata MSZP-s politikus és a Lánchíd-tender botrány főszereplője Instagram-oldalán posztolt videót a luxusnyaralásról – szúrta ki a HVG és tette közzé a hírt “Politikustól ilyet még nem láttunk” – címmel. A videót sajnos időközben eltávolították Tüttő Instagram-fiókjáról, azonban még a törlés előtt sikerült elmenteni belőle néhány képkockát:

kép: Instagram

kép: Instagram

Tüttő Kata a görög tenger szirénje

Tüttő a lóval talán boldogul, a fővárossal viszont nem

Forrás: PestiSrácok

Címképen: Tüttő már a választás előtt megmondta: Tiéd a Belváros. Nem az övé, nem is törődik vele. Inkább a tengerben lovagol.

(Címkép forrás: Mindenszo.blog)