„Van egy roppant egyszerű tételem: Az életben semmi sem fontosabb annál, mint hogy szeressünk és szeretve legyünk” – kezdte közösségi oldalán, a tegnapi esemény kapcsán Dobrev Klára. Mint a DK miniszterelnök-jelöltje fogalmazott: „kevés nagyobb gazságot tudok elképzelni annál, hogy valaki gyűlöletet szítson mások ellen, csak azért, mert az illető másképpen szeret.”

Valahol még sajnálom is a gyűlöletkeltőket: minden bizonnyal ők nem tudnak szeretni és őket sem szeretik eléggé” – tette hozzá Dobrev.

Fotó: mandiner

Tisztelt DK!

Bizonytalan vagyok, miként szólítsam meg, mert a gender-semleges üdvözlésekben nincs gyakorlatom, viszont a monogramos megszólítás nevét és pártját is tükrözi.

No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ön beszél a szeretetről! Ha némi kis önértékelése lenne és csak egy saját videó felvételét megnézné, rájöhetne: az ön zsigereiben nincs semmi szeretet, hiszen látszik és érződik, hogy most fogcsikorgatva szelíd, de ha esetleg hatalomra kerül, bizony mosolyogva lesz kegyetlen.

Éppen ezért nem is várható el öntől más, mint az. hogy gazsággal, gyűlöletkeltéssel és szeretethiánnyal vádolja azokat, akik nem értenek egyet a provokatív önmutogatással.

Ugyanis ezek magánügyek, ahogy sok minden más is. Például ön sem osztja meg közösségi oldalán, hogy Ferkó ma éjszaka csodálatos volt, hogy milyen volt a széklete állaga, hogy jót büfizett az ebéd után és, hogy rózsaszínű bugyogót vett fel reggel.

Persze önnek szíve joga, hogy mit oszt meg a néppel és mit nem, kit és hogyan szeret, hogy részt vesz a pride-on vagy sem. De ha már kiment, amit fotó is bizonyít, nekem volt némi hiányérzetem. Gyermekeit miért nem vitte magával erre a remek fesztiválra? Ők nem értenek egyet anyukával, vagy anyuka nem szeretné, ha identitás zavarba kerülnének?