A Planned Parenthood szexuális felvilágosítással foglalkozó egykori önkéntese, Monica Cline néhány évvel ezelőtt abbahagyta a munkát az abortuszóriásnál, miután megundorodott annak etikátlan gyakorlatától. Most azt tekinti elsődlegese küldetésének, hogy segítsen a világnak, és legfőképp a szülőknek megérteni, hogyan ösztönzi az abortuszlánc a fiatal gyerekeket a könnyelmű szexuális viselkedésre, amely végül az abortuszhoz vezet. Mi vár a hazánkra, ha beengedjük mi is a „felvilágosító” átnevelést?

A Christianity Daily beszámolója szerint Monica Cline akkor vallott nyilvánosan színt, mikor pár hete az iowai legfelsőbb bíróság „kitiltotta” az abortuszóriást a szexuális felvilágosítással kapcsolatos támogatási programból. Az egykori önkéntes boldogan üdvözölte a döntést, s feltárta a Planned Parenthood szexuális felvilágosító programjának árnyoldalait, s valódi célját. (A döntést sajnos azóta megvétózták, így a Planned Parenthood továbbra is folytathatja – állami támogatással – a fiatalokat „megrontó” tevékenységét.)

Cline az EWTN katolikus hírcsatornának, a Pro-Life Weekly című műsorában mesélt elborzasztó tapasztalatairól. Megerősítette, hogy az abortuszlánc szexuális felvilágosító anyagai arra szolgálnak, hogy „megtanítsák a gyerekeket, hogyan legyenek szexuálisan minél aktívabbak”. Ezekben az anyagokban a katolikusok által hirdetett önmegtartóztatás kifejezetten nevetségesnek van beállítva. Szerinte az oktatási tananyagok a szexualitás erőltetésére és a gyermekek mihamarabbi szexualizálására irányulnak.

Azzal vádolta a szervezetet, hogy ösztönzi a gyermekeket a fiatalkori szexualitásra, a „testi szabadosságra”, hogy végül könnyelművé váljanak, teherbe essenek, s a terhességmegszakítás lehetőségét válasszák. Az egykori munkatárs szerint a mamutcég a felvilágosító programjait, mintegy „marketingeszközként használja az abortuszokhoz”.

Cline beismerte azt is, hogy a program keretében azt tanították a gyerekeknek, hogy a szülők „akadályozzák a szolgáltatásokat”, és hogy „ki kell őket iktatni a képből”. Azaz arra biztatták a tinédzsereket, hogy szüleik tudta nélkül kezdjenek intim életet élni, fogamzásgátlót szedni, és ha úgy alakul, abortuszra menni…

…Cline nincs egyedül megrendítő állításaival. Más életvédők és az egykori abortuszmunkások közül többen is figyelmeztettek arra, hogy az abortuszipar a szexuális felvilágosító programokat a „kockázatos” szexuális viselkedés ösztönzésére és az abortuszpiac fellendítésére használja.

Az elmúlt években Floridában, Pennsylvaniában, Michiganben, Kaliforniában, Washington államban, New Yorkban és Észak-Karolinában aggódó szülők hada tiltakozott az ellen, hogy az „abortuszóriást” bevonják az oktatásba. Ugyanis a szervezet az óráin fennhangon hirdette, hogy a promiszkuitás, azaz a szabados nemi élet teljesen rendben van, és „semmi rossz vagy egészségtelen nincs abban, ha szexuális partnereinket gyakran váltogatjuk, vagy több van belőlük”.

Máskor HIV-pozitív fiataloknak szóló, Egészséges, boldog és dögös című oktatófüzetében arra buzdította a kiskorúakat, hogy „emberi joguk” titokban tartani a HIV-fertőzöttségüket szexuális partnereik előtt. A középiskolai szexuális felvilágosító tanterv pedig már a 12 éveseket arra tanítja, „hogyan kell orális és anális szexet végezni”.

Ha valaki ezek után azt gondolná, hogy mindez korai, akkor vessen egy pillantást az UNESCO vagy a WHO által javasolt átfogó szexuális nevelés tanmenetére, amelyet nemrég Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója ismertetett. Az UNESCO az „átnevelést” az 5–8 éves gyerekkel kezdené, és a genderideológia alapjait tanítaná meg nekik.

Ha tehát valakinek még kétsége lenne afelől, hogy mi és hogyan történne, ha Magyarországon is beengednénk a szexuális átnevelő programokat az óvodákba és az iskolákba, akkor a külföldi példák kiválóan mutatják a tendenciákat, a tanmeneteket és iránymutatásokat.

A gyermekek felvilágosítása Magyarországon kizárólag a szülők joga és feladata. Ne engedjük, hogy ez másként legyen!

A teljes írás a vasarnap.hu portálon olvasható.

(Címkép forrás: Flickr)