A globalisták és bértollnokaik nekirontottak egy újságírónak. Az áldozat Jurák Kata kolléganőnk, akinek vétke hatalmas: le merte írni a véleményét. Ezt a szörnyűséget csak tetézte azzal, hogy a szivárványt Isten jeleként és nem LMBTQ szimbólumként értelmezte.

A kiéhezett hiénafalka húsvéti nyuszi a globalista gyűlöletsereghez képest, bár ezt eddig is tudtuk. Kata Facebook-bejegyzése verte ki náluk a biztosítékot, és a tőlük megszokott fenyegetés-özönt zúdították rá, “természetesen” mocskolva nem csupán a szerzőt, de fenyegetve családját is. Hiába, a globalista csorda már csak ilyen.

Azon sem csodálkozhatunk, hogy a vonyító kórus leghangosabb virnyákolói közé olyan “nagyívű” politikusok tartoznak, mint az elvhűségéről (nem)ismert Jakab Péter, vagy a párthűségéről (sem)ismert Bősz Anett. Még az sem meglepő, hogy a folyamatosan hazáját és a magyar embereket mocskoló Dániel Péter Izraelből méltóztatott ide nyüszíteni egy újabb gyalázkodást. Megszoktuk, hisz nagy az Isten állatkertje.

A meglepő az a zsigeri gyűlölethullám, amely a bejegyzést követően elárasztotta kolléganőnk közösségi oldalát. Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy a globalo-gazdik (Bogár Lászlótól származó kifejezés – a szerk.) globalo-szolgáinak áldásos tevékenysége szárba szökkent és virágzik. A legcsekélyebb, véleményükkel ellentétes megnyilvánulást sem tűrik és agymosott híveik ugyanígy viselkednek.

Nézzük, hogyan is fest az “elátkozott” bejegyzés:

“Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni.

“Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt.”

A szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik: az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. ( 1Móz. 9.11 ) “Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására.”

Az én véleményem az, hogy a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.”

Ennyi a vélemény. Lehet vitatni, lehet kifogásolni, de nem lehet belehazudni, hogy Jurák Kata örvendezne a németek tragédiáján. Pusztán hívő emberként arra figyelmeztet, hogy nem lehet Isten akarata ellen cselekedni, mert mindennek következménye van. Annak is, ha némelyek magukat helyezik Isten trónjára.

Mi fáj ezen nektek, szerencsétlen sivalkodók? A Biblia? Isten? A szivárvány?

Együttérzünk a németországi és belga áldozatok családjával, mélyen gyászoljuk azokat, akik életüket vesztették a katasztrófákban. De nem tűrhetjük szó nélkül az olyan megnyilvánulásokat, mint a már emlegetett Jakab Péteré vagy Bősz Anetté. Ők ellenben tűrik, hogy a Dániel nevű senki így gyalázza az újságírónőt:

„Figyelj, Kata, te ostoba, aljas, neonáci ribanc! Isten nem a németeket bünteti, mert ők tanultak a történelemből. Isten titeket, genetikailag alattvaló, rasszista magyar tahókat bünteti” és még hozzáteszi: „Ezért halt meg 70-80 ezer magyar paraszt a járványban”.

Szép, nemde? Ezt a tőről metszett bunkót az sem zavarja, hogy Németországban nagy a felháborodás, mert egész védelmi rendszerük a nullával volt egyenlő. Ezt tanulták meg, Petya, hogy szivárványosokkal és ne az ország normális működésével foglalkozzanak.

Érdekes, miért nem bőszült fel Anett vagy gerjedt haragra a másik Petya, amikor az egyik “magyar parasztozza” a járványban elhunytakat? Őket lehet?

Ezek után mit mondhatunk? Csak ennyit: együttérzünk Jurák Kata kolléganőnkkel is, és éppúgy, mint sok neves patrióta újságíró, mi is feltétlen támogatásunkról biztosítjuk. Mert a vélemény szabad, a mocskolódás ellenben – legalábbis a mi köreinkben – még most is, a globalista szennyáradatban is – tilalmas.

(Kiemelt képen: Jakab, a mocskolódó. Fotó: MTI/Kovács Attila