Olvasom a 24.hu portálon, hogy a Meseország mindenkié című gyerekkönyv szerkesztője Nagy Boldizsár elhagyja Magyarországot, azt követően, hogy életbe lépett a meleg ellenes kiegészítésekkel ellátott törvény. Erről a Reuters számolt be, azt is közölve, hogy a szerkesztő halálos fenyegetéseket is kapott.  

A szivárványos Nagy Boldizsár viszont a 24.hu-nak azt mondta, hogy igazából nem az új törvény miatt költöznek el partnerével, a döntés már régebb óta érik. Több mint egy éve tervezik a költözést, de most találták meg a házat, ahova költöznek. Hozzáteszi, persze politikai okok miatt elsősorban, mert nem érzik magunkat biztonságban itthon.

No, ilyenkor szokták azt mondani, azért néha nem ártana értelmes kérdéseket feltenni!

A Reuters miért írta, hogy a törvény miatt hagyják el az országot?

Ha halálos fenyegetéseket kapott, tett e feljelentést?

Melyik országba költöznek és elég hosszú ideig kereste a házat, miért?

De ne folytassuk a sort, a döntés megszületett, csak azt szeretném, hogy amikor a szerkesztő néhány év múlva haza sunnyog, mert nem találta meg számításait, akkor is legyen némi kis hírverés. Ugyanis nem egy nagyhangú távozásról lehetett már hallani és igen csendes visszajövetelről. Persze a visszatérést senki nem várja el, maradjon csak ő a másságos Meseországában, amely szerinte mindenkié, csak ez a nagy többségnek nem kell.

Fotó: vasarnap.hu