Óbuda polgármesterének valahová sétálni ment nem csak az esze, de a lelkiismerete is. Milyen ember az, aki megtiltja a gyermektábor vezetésének, hogy átvegyen 200 darab ajándék strandjegyet, csak azért, mert az adományozó Bús Balázs, az elődje?

Primitív lépés ez Kiss László balos városvezetőtől. Primitív és érthetetlen. Miközben az óbudai vezetés idén nem biztosította a táborozóknak a strandolási lehetőséget (biztosan pénzhiányra hivatkoztak, a balos vezetésű önkormányzatoknál szinte kötelező, hogy pénz helyett hiány legyen). Ha elfogadjuk, hogy nincs rá keret, akkor örülniük kellene, ha valaki a saját pénzéből kisegíti őket. Igaz, ez a valaki a Fidesz-KDNP soraiban politizál, azaz globalista oldalról szemlélve az ördög maga, de gyűlöletüket talán nem a gyermekek kárára kellene kifejezniük.

Bús Balázs egyébként már korábban is megtette, hogy tiszteletdíja egy részét jótékony célra ajánlotta fel. A járvány elleni védekezés idején például a Szent Margit Kórház ápolóit igyekezett így támogatni.

A botrányos óbudai döntésről az önkormányzati képviselő közösségi oldalán számolt be.

(Címkép: Bús Balázs. Forrás: busbalazs.hu)