Közös videóban utasítja el a gyermekvédelmi törvényt ért nemtelen brüsszeli támadásokat a Fidesz négy európai parlamenti (EP-) képviselője.

Hidvéghi Balázs közölte: A gyermekvédelmi törvény egy dolgot akar: azt, hogy a gyerekek nevelése a szülők elidegeníthetetlen joga maradhasson. Minden más, ami ezzel kapcsolatban elhangzik, hazugság…De tegyük teljesen világossá! Akárhogy is erőlködnek itt és hazudoznak, nem fogjuk megengedni, hogy Soros-szervezetek írják elő nekünk, hogy a szexualitásról mit és mikor tanítsunk a gyerekeinknek!

Gál Kinga: Az Európai Parlamentben egymást túlharsogva támadják Magyarországot egy olyan törvény elfogadásáért, ami a nemzetközi és uniós jogon alapul…Nem fogjuk hagyni, hogy ideológiai lobbiszervezetek befolyásolják a gyermekeink nevelését.

Deutsch Tamás: …ebben az elképesztő durva támadássorozatban a magyar baloldali EP-képviselők őszinte lelkesedéssel vesznek részt. Nekik nem a magyar gyermekek védelme a fontos, hanem a pénz és a hatalom… Uniós beavatkozást, mindenféle jogi eljárások megindítását követelik, és azt, hogy még a választások előtt az uniós pénzeket vonják meg Magyarországtól.

Győri Enikő: Magyarország szuverén állam…Ezért a jogrendjében foglaltakat az uniónak is tiszteletben kell tartania. Márpedig a gyermekek nevelése nem uniós, hanem tagállami hatáskör, ezért Brüsszel nem szólhat bele, miként nevelik gyermekeiket a magyarok. A követelésünk tehát világos: el a kezekkel a gyerekeinktől!

 

(Képernyőkép forrás: Facebook)