Hazudozás az ország állapotáról, hazudozás a hazudozásról, kormányzati terror, véres rendőrattak, szemkilövések, durva jogsértések bírósági segédlettel, ártatlan, vétlen emberek meghurcolása, majd újabb és újabb. és véget nem érő hazugságáradat reggel, éjjel meg este – ez 2006. október 23.-a előzménye, története és következménye.

Az önleleplező és később igazságbeszédnek hazudott őszödi, zárt körben elmondott gyurcsányi beszéd kiszivárgásának következményét ismerjük: folyamatos tüntetés a Kossuth téren, a Magyar Televízió ostroma, majd fékevesztett rendőri tombolás, gyurcsányi terror.

Az akkori események, vagyis a kormányzati terror – szokás szerint – semmiféle reakciót nem váltott ki az Európai Unió magyarellenes, globalista politikusaiban, az elkövetők, vagyis Gyurcsányék és környezetük pedig nem csupán bocsánatot kérni felejtettek el, de azóta is megpróbálják az eseményeket elhallgatni, az emlékezőket pedig elhallgattatni.

Most is hazudnak “reggel, éjjel meg este”.

A Civil Összefogás Fórum úgy gondolta, ideje végre leleplezni Gyurcsányék országromboló, a nemzetet kifosztó és véres terrorral elnyomó katasztrofális dilettantizmusának következményeit, bemutatni gátlástalan ámokfutását, ezért alakították meg  a Civil Igazságtételi Bizottságot. A szervezet elnökét, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt, a CÖF szóvivőjét a Kossuth rádió “A nap kérdése” című műsorában  kérdezte Törőcsik Zsolt.

A teljes beszélgetést itt hallgathatják meg.

(Címkép: pestisracok.hu)