Úgy látszik, Budapest főtájépítészét, Bardóczi Sándort megsütötték a kánikula első sugarai – írja a fővárosi Fidesz a közösségi oldalán megosztott bejegyzésben.

Akinek eddig a méhlegelőkkel az volt a problémája – teljesen jogosan -, hogy a méhek nem legelnek, azokat megnyugtatjuk: Bardóczi Sándor már valódi juhnyájakról álmodozik a főváros zöldfelületein – írta a fővárosi Fidesz, amit itt olvashatnak el.

Manapság számtalan olyan agyszülemény kerül napvilágra, amely arra utal, hogy a sok pénzen történő semmittevés lázas tevékenységnek tűnjön. Persze normális embernek, ha szeneslapáttal vernék, akkor sem jutna ilyen örültség az eszébe. Egy főtájépitésznek mégis csak illendő valamit varázsolni az egyre elhanyagoltabb fővárosba, ha mást nem legalább némi pusztai idillt. Ugyanis ő úgy gondolja, hogy Budapesten a legelő-ökoszisztémák kialakításához több nyájra lenne szükség.

Hát mit mondjak? A méh-legelők (?) és egyéb állatlegelők kiötléséhez nem igen kell egyetemi végzettség, de még iskola sem. Hogy is van Weöres Sándor gyermek versikéje?

A birka iskola

Egyszer volt egy nagy csoda

neve: birka-iskola

Ki nem szólt, csak bégetett,

az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,

még jutalmat is kapott,

így hát egy se ment oda,

meg is szűnt az iskola.