Olthatatlan vágy tombol a milliárdos feleségében, vágyik a régi szép ÁVH-s időkre. Ez derült ki abból a beszélgetésből is, amelyet az ATV stúdiójában folytattak a Rákosi és Péter Gábor babérjaira pályázó perszónával.

Egy részlet mondandójából:

“2022-ben véget fogunk vetni ennek a világnak, a törvények felett álló kiváltságos kevesek mértéktelen gazdagodásának. Vagyonbiztosok kirendelésével fogjuk zárolni a közpénzekből milliárdossá hízott oligarchák vagyonát, a gazemberek pedig majd magyarázkodhatnak a bíróságon, amikor a törvények már rájuk is vonatkozni fognak. Külön törvényben fogjuk megtiltani azt is, hogy miniszterek, állami vezetők vagy a családtagjaik közbeszerzéseken indulhassanak. Vége lesz a milliárdos gázszerelők, vejek, rokonok világának, és akkor majd mondhatja a mindenkori miniszterelnök, hogy nem illetékes egyetlen vállalkozó gazdagodának tekintetében sem. Az a Magyarország már rólunk, tisztességes sokakról, magyarokról fog szólni.”

Leszámítva azt az Apró-ságot, hogy a Gyurcsány-klánt egy lapon említeni a tisztességgel, több, mint képtelenség, nos, ennek a nőnek a szavaiból az alap nélküli, de zsigeri gyűlölet süt. Pontosan úgy, mint anno a komcsi elődökéből, mondjuk Apró nagypapiból. Sőt, a jelek szerint Klára unoka még rajta is túltesz, izzó “proletár gyűlölettel” fenyegetőzik. Talán pontosabb, ha a Lenin-fiúkkal állítjuk párhuzamba, hisz a különbség csupán annyi, hogy neki még nem volt módja alkalmazni a véres terrort.Hiszen őnagysága ugye az elnyomott kisemberek pártján áll – a milliárdjain ücsörögve.

Az igazi tragédia az, hogy vannak, akik tapsolnak ehhez az áradó gyűlölethez. Ne tévedjünk, a jelek szerint van félnivalónk, ha a gátlástalan terror elszabadul, lesznek hozzá pribékek is.

Kirohanására Dömötör Csaba a Fidesz frakcióvezetője is reagált közösségi oldalán:

“Három kínzó kérdés sejlik fel, miután megláttuk ezt a markánsan osztályharcos, és az 50-es éveket bájos ambícióval megidéző javaslatot (A vagyonbiztosok kirendelését – a szerk.):

– Vajon az elkobzott Apró-villában találta-e ki, és arra az ingatlanra vonatkozik-e a javaslat?
– Oligarcha férje otthon volt-e az ötlet kipattanásakor, és örült-e neki?
– Kuláklistára és padláslesöprésekre kell-e számítanunk?” 

A fenyegetésektől persze nem szabad megrémülni, viszont mindent meg kell tenni azért, hogy Apró esélye se legyen a megvalósításra.

Címkép: pestisracok.hu)