Az akkori politikai vezetés megrendelésére és akaratára történt az a véres, szörnyű eseménysorozat, amelyet az újra hatalomra törő globalisták el akarnak feledtetni, sőt egészen nagyokat hazudnak róla.

Gaudi-Nagy Tamás a Pesti TV Politikai hobbista című műsorának vendége volt, ahol a 2006. október 23.-án történt terrorista rendőri akcióról esett szó. Nem maradt el Gyurcsány és társai elkerülhetetlen és eddig még bosszantóan elmaradt felelősségre vonásának kérdése sem.

Megnéztek egy 2010 után utólag előkerült döbbenetes rendőrségi videót arról, hogy a karhatalom 2006. október 23-án délután az Alkotmány utcában miként kezdte meg a Himnuszt éneklő és a Kossuth térre a rendőrséggel történt korábbi megállapodásnak megfelelően visszatérni kívánó békés tömeg könnygázos oszlatását, amely utána másnap hajnalig tartó véres rendőrattak-sorozatba torkollott.

Az akkor történtekről a mai fiatalok szinte semmit sem tudnak, ezért is fontos emlékezni és számokra is bemutatni a videó felvételeket és dokumentumokat, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy ha újra hatalomra kerülnének a globalisták, gondolkodás nélkül újra elkövetnék ugyanazokat a terrorcselekményeket, amelyeket elkövettek 2006-ban.

Kérdés az is, miért nem tett semmit az Európai Bíróság és az Európai Bizottság sem, holott még videó felvételt is levetítettek a rendőrök eszement tombolásáról. Lehet, hogy ha megint az a társaság kerülne hatalomra és újra alkalmaznák a “kommunista terrort”, ismét nem tennének semmit?

(Címkép: Forrás: YouTube/Pesti tv)