Puff neki! Engem most már teljesen összezavartatok szivárványosok. Én, aki nem fogadlak el benneteket, nem is szeretlek titeket, most már megértést se várjatok!

Birkatürelem kell hozzátok, attól kezdve, hogy magánügyeiteket kiteregetitek, társadalmakat vegzáltok magamutogatásotokkal, és már ott tartotok, hogy egymás torkának ugrotok a szeretet, a megértés jegyében. Most akkor kit értsek meg?

Az nem okozott meglepetést, hogy június 26-án Párizs ad ismét otthont a már évek óta megrendezett Pride genderfelvonulásnak, amelyet a kezdetektől az Inter-LGBT nevű csoport szervez meg. Az viszont az újdonság erejével hatott rám, hogy hét nappal korábban egy másik Pride-felvonulást is rendeznek, mégpedig a bevándorló-Pride-ot, amelyet több más szélsőbaloldali LMBT- szervezet rendez meg közösen.

Hiába, ők sem különbek, polarizálódnak, bal-jobb, szélsőbal-szélsőjobb és egyszer csak azt vesszük észre, hogy már külön csoportosul az L, az M, a B, meg a T, a Q majd odacsapódik valamelyikhez.

Csak, hogy megértsük a büszkeségmenetesek acsarkodását, kiderült, hogy a szélsőbalosok szerint az Inter-LGBT genderfelvonulása nem megfelelően sokszínű, tehát rasszista, mert a csoportban regisztrált tagok többsége fehérbőrű.

Két szóra érdemes figyelnie a buksi simogató jogvédőknek: rasszista, fehérbőrű!

Ennek alapján az első szélsőbaloldali, bevándorló-Pride szervezőinek célja, hogy láthatóvá tegyék a színes bőrű LMBTQ társadalmat is, különös tekintettel az afro-karibi homoszexuálisokra, leszbikusokra, biszekszuálisokra, transzszexuálisokra és még ki tudja kikre.

Na de most jön a csavar:

A szélsőbaloldali aktivisták kifogásolják azt is, hogy Párizsban a „hagyományos” Pride-felvonulásra a szervezők beengedik a „kapitalista nagyvállalatok”, mint például az Air France LMBTQ tagjait is, sőt a francia rendőrség és csendőrség tagjait is.

Elítélik azt is, hogy az Inter-LMBT soha nem emelt szót az iszlamofóbia ellen sem, ha már a migránsok mellett nem állt ki.

Tessék mondani, hogy is van ez? Ha valaki nagyvállalatnál dolgozik, az nem vehet részt a magamutogatásban és ki tudja a szivárványos kavalkádban, ki a rendőr, és ki hol milyen funkciót tölt be. Ki a rasszista?

Már csak az a kérdés, hogy a Soros-EU-s jogvédők mit szólnak mindehhez? Hol és hogyan adnak hangot nemtetszésüknek az Amnesty International, vagy a TASZ és még sorolhatnánk. Abban biztos vagyok, hogy ebben az esetben csend honol a házak táján, mert nem is értik, miről van szó! S addig ez így lesz, amíg nem tudják, mi a különbség a Szervitarend és a rendszervita között.

Fotó: Origo