Várható volt, hogy a baloldaliak és liberálisok rárontanak majd a pedofilellenes törvényjavaslatunkra. A politikusaik ezúttal sunnyognak, most inkább a propagandasajtójukat küldték – írta a pedofilellenes törvénycsomagot ért liberális támadásokra reagálva Kocsis Máté a Facebookon pénteken.

A Fidesz frakcióvezetője a törvénycsomagot kritizáló liberális sajtótermékekre utalva úgy fogalmazott: eddig is tudtuk, hogy sokan közülük szabadság-kérdésnek tekintik a pedofíliát, de a rengeteg „Kaletázásuk” után titkon reméltük, hogy nyugton maradnak. De nem. Most jön az ellenkezője. Sorjáznak a kérdések és sajtómegkeresések.

Fotó: Kocsis Máté FB oldal

Fotó: Kocsis Máté FB oldal

Leírják, hogy természetesen ők a téma legjobb kutatói, és íródnak szép sorban a „nem is biztos, hogy ez a jó megoldás”, a „jaj, pont a lényeg maradt ki” és a „sehol nem vált ez be” tartalmú bizonytalanságot keltő cikkek (csak erős idegzetűek olvassák el ezeket), megszólalnak a Soros-TASZ-os szakértők, de van már okoskodás a pedofilok személyes adatainak védelméről, az emberi méltóságukról, a társadalomból való kirekesztettségükről is. Azt is mondják, a javaslat nem is segít az áldozatoknak. Hát persze. Gondolom még árt is nekik – írta a kormánypárti politikus.

Kocsis Máté kiemelte: érdemi észrevételt egyedül az UNICEF hazai vezetője tett, de az sem a büntetőjogi szigorításokat érinti.

Hozzátette: eközben a „bértollnokok” általuk nyomasztónak gondolt kérdésekkel bombázzák.

„A 444 még egy kiadós személyeskedést is elengedett velünk szemben, úgy független újságíróilag, de közben megtudtuk tőlük, hogy a pedofilok nem is mindig pedofilok, csak visszaélnek a hatalmi helyzetükkel. Mintha nem lenne mindegy a gyermekek/áldozatok szempontjából” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

Tehát csak a szokásos. Izgatottak. Ha a pedofília kapcsán lehet fideszezni, akkor azt nyomják, ha meg jön a szigorítás, akkor az a nem jó. Ismerjük már, lényegtelen.

Egyet azért tisztázzunk: nincs visszataszítóbb egy pedofil bűncselekménynél és annál, amikor egy pedofil visszaél egy gyermek kiszolgáltatottságával, gyengeségével vagy bizalmával – húzta alá a kormánypárti politikus.

Kocsis Máté szerint akinek a gyermekét ilyen éri, semmilyen büntetést nem tart túlzásnak, és minden jóérzésű embernek is – szülőknek különösen -, ha ilyet hall, ökölbe szorul a keze. „Sok szakértővel szemben nekem van két gyerekem, onnan tudom” – tette hozzá.

Szóval sumák módon lehet aggódni a pedofilokért, de ha azok elég „bátrak” ahhoz, hogy elkövessék a bűntetteiket, akkor ahhoz is legyenek bátrak, hogy együtt éljenek a következményeivel. Az összessel.

És akkor ezúton a válasz a leggyakoribb kérdésre:

a pedofilnyilvántartás eszköz a szülők kezében, hogy megvédjék a gyermekeiket a potenciális elkövetőktől.

Szerintünk a listának úgy van értelme, ha azok a pedofilok is megtalálhatók benne, akiket a törvény hatályba lépése előtt ítéltek el – zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Forrás: Kocsis Máté Facebook oldal/ magyarnemzet.hu

Kiemelt fotó: Kocsis Máté FB oldal