Most a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekesnőre küldi rá a követőit a baloldal “független” megmondóembere.


Hadházy Ákos szokásos egybites gondolatmenetével Facebook-bejegyzésében arról értekezik, hogy egy egyszerű oltásra buzdító plakát milyen ördögi üzeneteket hordoz.

“A propaganda akkor is hazudik, amikor véletlenül igazat mond. A – helyesen – oltásra buzdító plakátokon és reklámfilmekben ugyanis csak olyan hírességek szerepelhetnek, akik a kormánypárt többé-kevésbé elkötelezett hívei. Két piszkos üzenete van ennek: egyrészt azt veri az emberek tudatalattijába, hogy a “baloldal oltásellenes”, ugye. Másrészt üzen a művészeknek és sportolóknak, hogy aki velük van, az kap gázsit, aki nem, az nem.

Miklósa Erika méltán világhírű operaénekes, aki a jelek szerint a miniszterelnök őszinte híve, ezt büszkén hirdeti is. Természetesen ehhez minden joga megvan és az is derék dolog, hogy az oltást népszerűsíti. De csak remélni tudom, hogy nem gondolt bele a fentiekbe. Vagy még jobb, ha belegondolt és helyteleníti ezt. És ha legközelebb együtt vacsorázik az autoriter vezetővel, szóvá teszi azt, hogy az is lehet értékes művész, aki nem ért vele egyet.”

Forrás: Facebook, Vadhajtások.hu

Címlapkép: Illusztráció – Fotó: Zsigmond László / Life.hu