Az ellenzéki előválasztásban a résztvevő pártok Európában egyedülállóan hazánk és a demokrácia elárulását a legmagasabb szintre emelték. Saját országunkban külföldi anyagi és média segítséggel zsoldosként okoznak károkat polgárságunknak.

Gyurcsány Ferenc módszere szerint „reggel, éjjel meg este” kürtölik szét a világban a rémhíreket és az aljas hazugságokat. A 2018-as országgyűlési választásokon még büszkén hivatkoztak az őket másoktól megkülönböztető identitásukra, biztosítva követőiket, hogy erről az útról nem térnek le. A kampányígéretek teljesítéséhez azonban az eltelt időszakban nem volt szakmai és erkölcsi muníciójuk sem.

Megkezdték a kommunista időszakból jól ismert párton belüli tisztogatást, harcostársaik hátba döfését. A megvalósított puccsok fokozott módon tették láthatóvá a kontraszelekciót. Soros György és szégyenteljesen megbukó Gy.F. javaslatára látszólagos egységbe tömörülve közös jelszót adtak ki, miszerint az Orbán-kormányt meg kell buktatni. Pártjaik eszmeiségét egy mosogatómedencébe öntötték, a vörös, barna és haragos zöld kikeverésével kotyvalékot készítettek.

Csekély számú követőiket is semmibe véve hátat fordítottak eddigi szimpatizánsaiknak, elvették tőlük annak a lehetőségét, hogy indentitásuk szerint válasszanak pártot és miniszterelnököt. Épeszű demokraták ilyet nem tehetnek, hiszen magatartásukkal fittyet hánynak a demokratikus politikai rendszer alaptételének, a pártpluralizmusnak, amely az érdekek, értékrendek, nézetek, ideológiák, pártok és intézmények egymással versengő sokféleségét jelenti.

Besoroltak a DK elvárt egypártrendszerébe, amely nem más, mint egy kommunista-liberális rohamcsapat.

A támogatóikat félrevezető miniszterelnök-jelöltek csinn-bumm-cirkusza egyben magába foglalja, hogy mélységesen egyetértenek az illegális bevándorlók befogadásával, a határkerítés elbontásával és a nemzetek halálát jelentő Európai Egyesült Államok birodalmi létrehozásával.

A DK által összefogdosott szélkakas pártvezetők egytől-egyig megélhetési politikusok, akik hazug, teljesíthetetlen ígéretekkel próbálják behálózni a választásra jogosultakat. Olyan marionett bábuk, akik ostobának nézik a szavazókat, kínálatuk politikailag lejárt szavatosságú áru. A csomagológyurcsányi díszdoboz számít arra, hogy az előválasztók visszaküldik Karácsonyt és Dobrev Klárát, ezért készíti a háttérben elő a ludas Bajnait. A többiek nevét nem érdemes említeni, mert ők a sztaniolpapír szerepét betöltő, országvezetésre szintén alkalmatlan figurák.

A CÖF-CÖKA az objektív választói akarat kinyilvánítására ösztönöz. Mielőtt döntünk, az elmúlt 11 év eredményeit hasonlítsuk össze az azelőttivel. Az akkori kormányzás időkapszulájának felbontása 30 évvel röpítené vissza politikai, gazdasági és társadalmi életünket.

Mert hogy igaz az a magyar közmondás, hogy kutyából nem lesz szalonna!