Ha  valakikhez fohászkodunk azt jelenti, hogy valamire rá akarjuk őket venni, vagy éppen azt, amit cselekedni készülnek mindenképpen le kívánjuk őket beszélni. A fohász abban  jut kifejezésre, hogy a meggyőzéshez felsorakoztatjuk az  ügydöntő érveket. 

Én is fohászkodom azokhoz, akik éppen az elmúlt több mint egy évtizedben sikeresen alapozták meg életüket, révbe értek, de mindennapjainkkal szemben a javítás őszinte szándékán mégis túlmutatóan kritikusak, akik ez sem jó az sem jó alapon fanyalognak, Fidesz oligarcháznak idült korrupcióról sóhajtoznak. Nem  tudom, kinek akarnak megfelelni, vajon az un. “Fidesz árváknak”, vagy esetleg már magának Gyurcsánynak?

A „Fidesz árvák” közül néhány nyíltan villantotta foga fehérjét és be is ajánlkozott az ellenzéknek. (Több közülük polgári kormányokban volt magas rangú állami vezető, akár miniszter is.) Utólag is érdemes elgondolkodnia arról, hogy segítették, vagy akadályozták a nemzet ügyét hivatali idejük alatt?

Sajnos az emberek könnyen felejtenek, elért sikereiket hajlandók egyedül maguknak betudni és örök érvényűnek tekinteni, azt hinni, hogy pillanatnyi viszonyaink akadályai annak, hogy még jobb legyen a dolgunk, ezért akár a bizonytalanba is fejest ugranának. Igen, első sorban hozzátok fohászkodok, akik már 2010-ben is választók voltatok, no meg azokhoz is, akik már 1998-ban is az urnákhoz járultak és a polgári demokráciára szavaztatok, most meg fanyalogtok. Utóbbiak közül sokan 1994-ben a volt állampártra húztátok be az ikszet.

Annak idején engem is kapacitált két általam nagyra tartott ismerősöm, hogy tegyem én is azt, mert jön a szakértelem és hirtelen minden rendben lesz. Jött is Horn ,Bokros, Surányi, vég nélküli megszorítás, minden, ami hazai érték volt, bagóért külföldieké lett, forint leértékelés sorozatban, égig érő kamatok, majd a deviza hitelek, szóval jött a szakértelem, de nem neked volt ez hasznos, hanem azoknak, akiknek Hornék a szekerét tolták, globalista barátaiknak.

2006. október 23.

Rendőrroham 2006. október 23.-án. Így ünnepelt Gyurcsány rendőrsége

Az egyik közeli ismerősöm nagyapját a jugó komcsik lőtték 1944-ben a Tiszába, a másikét pedig – mert kis csendőr volt Horthy alatt – , folyton zaklatták, sehol nem adtak neki munkát, gyermekeik mégis a legendás „szakértelmet” választották. Talán a te családodban nem volt bebörtönzés, kitelepítés, kuláknak nyilvánítás, bélistázás, tanulmányoktól történő eltiltás, vagy ezekről te már hallani sem akarsz. Hallottál-e az 1956 utáni tömeges kivégzésekről? Az USA-ban  van az ilyesmire manapság hajlam (a múltat végképp eltöröljük= cancel culture), jól figyelj! Hatalmas felejtő a mi népünk, könnyen felül kósza érzésekre. Te is ilyen vagy? Pedig nem kellene, mert nagyon megjárhatod.

Mindenek előtt ismerkedj meg azokkal, akik most a másik oldalon a kínálatot képviselik, akik úgymond bejelentkeztek miniszterelnöknek. Mindenek előtt Karácsony Gergellyel. Ő rutinos meg nem választott miniszterelnök jelölt, (2006-os szem-kilövető) Gyurcsány bábúja. Ha nem hiszed, nézz utána, de segíthetek is. Amikor a szükséges egyetemi képesítéseket ( Phd, nyelvvizsga) megszerezhette volna, inkább Gyurcsányhoz állt az ő híres-hírhedt kormányát szolgálta. Később azt mondta (Gyurcsány bukása után), hogy a szocikat jobban utálja, mind a FIDESZ-t, ma ő a csapatnak a jelöltje, amiben  Gyurcsány a vezér? Szóval ő lenne a te jelölted is?

Gyurcsányné Klárának van nyelvvizsgája, több is, nyelvekben ő nagyon jól áll, az biztos. Még bolgárul is tud, akár csereszabatos Bulgáriába is. Az Apró unoka családjában sem ritka az ilyesmi. Nagyapó még a harmincas években kötött hosszan tartó szoros barátságot az akkori  szovjet titkosszolgálattal, évtizedekig fizikailag őrzője volt Kádárnak (telekszomszédok is voltak) és jelentett a kivégzésekről, végig magas pozícióban kitűnő rálátással. (Kádár ugyanis 1956-ban kicsit hezitált, Münnichnek kellett az autóba tuszkolni, ami a szovjetekhez viszi, akik felrepítik az élcsapat MSZMP élére.)

Tóni Bácsi még a vörös globalizmust szolgálta, az unoka pedig jó széllel vitorlázott át a liberális globalisták kikötőjébe. (Hiába, globalistának lenni és  globalisták érdekeit helytartóként szolgálni az igazi élethivatás.) A globalista mindig ugyanazt akarja, a világot maga alá gyűrni, ha  kell, éppen nyers erőszakkal (kommunizmus).

A kommunista globalizmus a világ proletárjairól a liberális globalizmus a világ polgárairól beszél. (A nemzeteknek egyikben sem jut szerep.) Az ördög nem alszik, szól a mondás. A ma divatos globalisták bebiztosították magukat, ha ez a duó nem szuperál, majd szuperál a másik. Ha kell, a kommunizmusból startoló de a liberálisba átlényegült duóval (Dobrev, Karácsony), ha kell, eredeti liberális  duóval (Fekete-Győr, Márki-Zaj) lépnek pályára. Ráadásul mindkét verzióban csereszabatosak is a jelöltek.

Az csak a látszat,  hogy Márky-Zay Péter az ismeretlenségből csak úgy előre tör és  hirtelen Hódmezővásárhely polgármestere lesz és most az ország élére vágyakozik. Életpályája ad támaszt erre. Őt – mint tehetséges fiatalt- időben felfedezték. Ő többre hivatott, ez marketing szakértői tevékenységéből leszűrhető volt. (A politika nem más, mint ügyes marketing, valamit el  kell adni a választóknak, ha az igazság kéznél van, esetleg azt is lehet, de ehhez nem fontos ragaszkodni.) Szóval őt Kanadában és az USA-ban okosították hosszú évekig, a főpróba az Hódmezővásárhely volt. Háta mögött támogatóival ő is reménykedik.

Fekete-Győr Andrást zöldfülű jogászként csak úgy kivarázsolták a Nemzetközi Kereskedelmi Kamarához okosodni. (Biztos megszólította valaki az utcán: te Bandi, lenne-e kedved?) Párizsban aztán jött az isteni szikra, hogy itthon pártot csinál. A NOlimpia „sikere” után az olimpia megrendezésének joga éppen Franciaországhoz kerül. (Micsoda véletlen?) Az EU parlamentbe kerülő két üdvöskéjük pedig éppen abba a frakcióba ül be, aminek kezdeményezője a francia elnök és vezetője a masszív szekus, majd vátrás  múlttal rendelkező ultra liberális román Chiolos. Nem véletlen, hogy az üdvöskék a román és a szlovák pártoknak drukkoltak a helyi magyarok ellen.

Ha eddig nem tudnád, a valódi jelöltek mind igazi liberális globalista pedigrével rendelkeznek, nem te leszel a partnerük, hanem globalista barátaik itt-ott a nagyvilágban, de tőled mégis azt remélik, hogy rájuk húzd be az ikszet. Hidd el, nagyon tetszel nekik, és hogy még jobban fintorogjál, aktívan hóna alá fognak nyúlni a „Fidesz árváknak” (Bod, Mellár, Chikán,… bő a  lista), akik most megmondják neked, hogy is kellene működni egy nemzetérdekű politikának, amit a polgári kormányokban eltöltött idejük alatt inkább alattomosan fúrtak. (Pl. fel kellene venni a hitelt az Uniótól.) Cserébe a virtigli globalisták mondják meg neked, hogy igazi keresztényként hogyan viselkedj. (Irgalmasak, szolidárisak, befogadják a migránsokat.) Arról viszont nem szólnak, hogy ezt majd te fizeted meg, ugranak a családi kedvezmények.

A kerítést el sem kell majd bontani, hiszen ott lehet majd tévékamera-erdők alatt szörnyülködni, Auschwitz hasonlatokkal példálózni. Aki akar, az meg bátran jöhet papírok nélkül a hivatalos átkelőhelyeken, esetleg  taxit is küldünk. Ha esetleg még nem tudnád, te szerintük gazdag vagy és meg kell jól adóztatni téged, feltéve, ha ma kb. több a havi jövedelmed négyszázezer forintnál. Bár valódi programjukat  gondosan titkolják, a népet lózungokkal (szolidaritás, európaiság, jogállam, tolerancia, stb) tartják jól, de Klára asszony ezt az egy ötletet mégis elárulta, mert a genetikailag gyűlölködő- irigykedő csapatra nagy a szükség. Ha már gazdag vagy, biztos van saját ingatlanod, házad, nyaralód, ideje az ingatlanadónak. Ha már nyugdíjas vagy és nem tudsz fizetni, sebaj, majd ráterhelik a tartozást az ingatlanra.

2006. okróber 23.

2006. október 23. Gyurcsányi demokrácia szemkilövetéssel (Forrás: Hír tv)

Kedves fanyalgó honfitárs, ha véletlenül mégis összekapod magadat és felméred azt, ami rád vár ha a globalisták a patrióta hazafiakat legyőzik, lenne még egy feladatod. Biztos van gyermeked, esetleg unokád is. Ők manapság a valóságtól elzártan, virtuális ál valóságban, buborékban élnek, okos telefont, táblagépeket nyomogatnak, facebookkal kelnek, fekszenek. Rád várna a tisztes feladat, hogy egy kicsit visszazökkentsd őket a napi életbe. Aki például 2006-ban született, de jövőre választ, mutass nekik videókat, hogy globalista vezérük, Gyurcsány, hogyan lövetett ki szemeket, hogyan vezényeltetett lovas rohamot 2006 október 23-án. Ha a fiatal olvas is, csempéssz olvasnivalókat a könyvei közé – esetleg ajánlhatsz is neki – a kommunista és liberális globalisták hazai viselt dolgairól. Vannak bőven források, noha nem a kiemelt könyvterjesztő polcokon találhatók.

Ha van némi tudásod a gazdaságról, élhetsz azzal a lehetőséggel is, hogy elmagyarázod a globalista és a patrióta gazdaságpolitika lényegét fiatal hozzátartozódnak. A séma ugyanis nagyon egyszerű. A patrióták úgy vezetik az országot, hogy a gazdaság eredményeiből a hazaiak részesüljenek. Ennek növelése érdekében kötnek kölcsönösen előnyös üzleteket a külfölddel. Egy szó sem igaz abból, hogy elzárkóznának begubóznának. A globalisták úgy üzletelnek a külfölddel, hogy a hazában megtermelt jövedelme tekintélyes hányada kikerüljön a baráti globalistákhoz, ahol ők, mint helytartók is busásan részesedhetnek. Röviden szólva a patrióta gazdaságpolitika első célfüggvénye a hazai jólét növelése, a globalistáé pedig az, hogy a megtermelt jövedelemből mennél több kerüljön ki külföldre. Könnyen beláthatod, hogy a két cél egymással teljes mértékben összeegyeztethetetlen, ahogy mondani szokták, egymás kibékíthetetlen ellentétei. Neked viszont az egyiket választanod kell. Ameddig fanyalogsz, ők reménykednek, de mi bízunk benned, hogy tudsz megfontoltan választani.

Boros Imre közgazdász