Mondhatnánk, hogy “elmentek neki otthonról”, de nem mondhatjuk. Aljas, ocsmány kijelentésekkel kapcsolatban ez túl finom megállapítás lenne.

Márki-Zay újra otromba volt. Sokadjára. A jelentéktelen, zavaros tekintetű, magát jobboldalinak hazudó, de a globalistákat teljes mellszélességgel támogató hódmezővásárhelyi polgármester abban a beszédében emlegetett “aberrált fideszes politikusokat”, és persze megint diktatúrázott és a jogállam hiányát vizionálta, miközben nem is nagyon burkoltan támadta a bíróságokat is, mondván:

“Ha egy fideszes politikus elgázolja a szerettüket, vagy ha esetleg egy aberrált fideszes politikus megerőszakolja egy hozzátartozójukat, önöknek ma semmi esélyük nincs, hogy ezt a fideszes politikust elítéljék. Ilyen országban élünk: a megfélemlítés hétköznapi dolog lett Magyarországon.”

És van, aki ezt a sok, gyűlölettel átitatott hazugságot el is hiszi. Tán ő maga is. Mint ahogy azt a bizonyíthatóan hazug kijelentést is, hogy nálunk haltak meg a világon a legtöbben a járvány miatt. Valóság nagybácsi ugyan szembe jött vele, ő ellenben nagy ívben elkerülte.

Mindezek után bejelentette, hogy a “hatalmas” Mindenki Magyarországa Mozgalom Gyulán a momentumos Mikóné Hirth Beátát, Békés megye székhelyén pedig a jobbikos Stummer Jánost támogatja a baloldali előválasztáson.

Aztán dikátorozott egy egészségeset, párhuzamot vonva a román diktátor, Nicolae Ceaușescu és az Orbán-kormány között.

“Akkor még elképzelhetetlen volt, hogy egyszer majd Sarkadról, Battonyáról Romániába járnak dolgozni az emberek, mert ott magasabbak a bérek. Elképzelhetetlen volt, hogy a nemzetközi rangsorokban Magyarország megelőzi korrupcióban Romániát.” – állította Hódmezővásárhely baloldali polgármestere.

Kedves miniszterelnök-jelölt-jelölt úr, ez ma is elképzelhetetlen. Csak úgy lehetséges, hogy azt a nemzetközi rangsort az Önök politikai komisszárjai sugalmazzák a rangsorokat fabrikáló globalistáknak. De ez se zavarja különösebben.

Meg az se, hogy Ön és szövetségesei folyamatosan lebuktatják magukat. Egyetlen cél vezérli valamennyiüket, az pedig a hatalom. Bármi áron. És bárkivel összefogva.